Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a párotok szokta mondani, hogy szépségem, gyönyörűm stb? Tehát a külsőtöket dicsérni?
Engem pl nem szokott dicsérni ilyen szavakkal, viszont látom rajta, hogy tetszem neki, és sokszor bókol más formában, csak kíváncsi lennék, hogy a legtöbb kapcsolatban alap, hogy a férfi dicsérgeti a nőt?
Titeket zavarna ha nem tenné? (Ettől függetlenül engem nem fog, mert nagyon jól megvagyunk, csak kíváncsi vagyok, ki hogy van vele)
Az én külsőmet szokta dicsérni a párom, mert ő ilyen, és tudja azt is, hogy nekem erre szükségem van. Szerencsések vagytok, kérdező, mert sok olyan kapcsolatot ismerek, ahol a nő nehezményezi, hogy nem dicsérik szavakkal a külsejét - mivel nem tudja detektálni a másfajta bókot és elismerést. Ez neked megy, a párod más fronton mutatja ezt ki, te pedig jól értelmezed és nem vársz el tőle olyasmit, ami esetleg neki nem megy.
Ismered a szeretetnyelveket? Szerintem ez is az a témakör, fontos egy kapcsolatban, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, vagy nyelveinket, és párunkét is. Az, amit kapni szeretünk, nem mindig egyezik azzal, amit adni tudunk és szoktunk. Ha fel tudod ismerni a másik érzéseit olyan cselekedetekben, amik számodra nem evidensen a szeretet, a tetszés vagy bármi más dicséretei, akkor nem lesz gond :)
Köszönöm második.
Én felismerem , hogy milyen az, amikor szavakkal dicsérne, de nem mondja ki. Csak azzal mikor az arcom simogatja, a fenekem , vagy csak néz rám több ideig, és látom rajt, hogy tetszem neki.
Köszönöm szépen.
No de akkor a párod biztosan érzi is rajtad, hogy miért nem mondod. Sajnálom,hogy haldoklik a kapcsolat, viszont mi nem régóta vagyunk együtt, tehát nálunk azért nem mondja, mert sosem mondta, inkább megcsókol, vagy megpuszilgat , de azért a ti esetetek teljesen más.
Sokat mondja, pedig nem erzem magam a topon mostanában. 4 éve vagyunk együtt.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!