Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek a párotok szokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a párotok szokta mondani, hogy szépségem, gyönyörűm stb? Tehát a külsőtöket dicsérni?

Figyelt kérdés

Engem pl nem szokott dicsérni ilyen szavakkal, viszont látom rajta, hogy tetszem neki, és sokszor bókol más formában, csak kíváncsi lennék, hogy a legtöbb kapcsolatban alap, hogy a férfi dicsérgeti a nőt?

Titeket zavarna ha nem tenné? (Ettől függetlenül engem nem fog, mert nagyon jól megvagyunk, csak kíváncsi vagyok, ki hogy van vele)

2017. ápr. 30. 11:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Utolsó: semmi ilyen, csak arra nem gondoltam a kérdés közben, hogy férfiak testét, szemét stb lehet dicsérni, visszavonom , mert így tényleg érdekesen jött ki.

Másik válaszoló: Én azt nem értem, miért nem válsz el?

2017. ápr. 30. 19:32
 22/24 anonim ***** válasza:

#21 Jó kérdés, engem is foglalkoztat egy ideje és egyre gyakrabban.. Jó lenne ha lenne egy lány akivel éreztethetem, hogy mennyire csodaszép, legalábbis számomra...

Masreszrol meg par ev utan egy kapcsolat sem olyan mint, az elejen, akkor meg inkabb ez, mint lutri massal, ami akar megszarabb is lehet, hisz' ezt leszámítva jól megvagyunk....

2017. ápr. 30. 20:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Mivel nincs szép testem, sose dícséri meg semmimet, valószínűleg gúnyosnak is hangzana. Emiatt csak a belső tulajdonságaim dícséri. Azért én néha szoktam arról álmodozni, hogy egyszer pl a hajamra azt mondja, hogy selymes, vagy szep... De ilyet csak idegenek mondtak eddig. Ő viszont gyönyörűnek született, én sokat mondom is neki, és gyakran belógok a fürdőszobába amikor fürdik, hogy gyönyörködhessem benne. :) Csudajó érzés lehet nőként átélni, ha tetszel valakinek, még a gondolattól is pityeregni kezdek.
2017. máj. 2. 02:34
 24/24 A kérdező kommentje:

Édes vagy utolsó nagyon :( :) . Biztosan azért van veled, mert szépnek lát, (azért is)

Utolsó előtti: Minden kapcsolat sajnos az . Én sem lettem volna együtt előző párommal ha tudom, hogy 5 hónap után megcsal. Sajnos vagy jó, vagy rossz, benne van , a kérdés, hogy vajon elmérgesedett-e már annyira a kapcsolat , hogy jobb kilépni :/

2017. máj. 2. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!