Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek a párotok szokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a párotok szokta mondani, hogy szépségem, gyönyörűm stb? Tehát a külsőtöket dicsérni?

Figyelt kérdés

Engem pl nem szokott dicsérni ilyen szavakkal, viszont látom rajta, hogy tetszem neki, és sokszor bókol más formában, csak kíváncsi lennék, hogy a legtöbb kapcsolatban alap, hogy a férfi dicsérgeti a nőt?

Titeket zavarna ha nem tenné? (Ettől függetlenül engem nem fog, mert nagyon jól megvagyunk, csak kíváncsi vagyok, ki hogy van vele)

2017. ápr. 30. 11:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
milyen szavakat mond pontosan? Tudnátok idézni?
2017. ápr. 30. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:
#6 nyilván más, remelem a kommentembol átjött hogy az elején én is máshogy viselkedtem, tehát az mondhatni természetes.. viszont a kérdésed általános volt, ezért válaszoltam
2017. ápr. 30. 12:10
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem szoktad megemlíteni a párodnak, hogy vékonyan jobban tetszett vagy ilyesmi?
2017. ápr. 30. 12:13
 14/24 anonim ***** válasza:

Amikor megdícsérte a szemem én felhívtam a figyelmét, hogy csak egy tükröződő felületet bámul. :D

30/f

2017. ápr. 30. 12:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Kölcsönösen dicsérjük a párommal egymás külsejét és személyiségét, nekem ez így természetes.

21N

2017. ápr. 30. 12:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha efféle módon szólítana, talán rosszul is lennék. Nagy ritkán megdicsér, hogy csinos vagyok, de inkább tettekkel mutatja ki, hogy tetszem neki. De nem zavar. Amikor megdicsér az tök váratlan és örülök is neki, de elég az, ahogy rám néz :).
2017. ápr. 30. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Nálunk soha nem volt ez a nyálas becézés....

A fürdőszobában vagy hálóban ha ruha nélkül vagyok mondja,hogy "bomba alakod van..." vagy jó a feneked...stb

De még ezt sem szeretem,ne a külsőm miatt legyen velem..

.42/N. (23-éve együtt)

2017. ápr. 30. 12:55
 18/24 anonim ***** válasza:
A szemeimet és a fenekemet nagyon sokszor megdicséri még ma is, pedig 15 éve vagyunk együtt.
2017. ápr. 30. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
#13 2 eve mondtam egyszer, azóta a fejemhez vágja, ha éppen veszekedés van vagy kicsit depis, de persze azóta meg szedett is fel.. gondolod beleállok megint egy ilyenbe? En is hasonlóan naiv voltam, ha szépen szólok biztos jo lesz. Most meg fel is van használva ellenem es azert is en vagyok biztos a hibás mert szexuálisan nem vonz, de nehogy legyen akkora pofam hogy elvárjak mar minimum egy orált, ha hetekig egymáshoz sem érünk...
2017. ápr. 30. 14:25
 20/24 anonim ***** válasza:

"Inkább nőket érint a kérdés, mert férfi felé furcsa elképzelni"

Ennyit a nemi megkülönböztetésről...

2017. ápr. 30. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!