Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, az adataim alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, az adataim alapján mi az értékem a "húspiacon", és ki illene hozzám?

Figyelt kérdés

Üdv!

Hölgyektől kérnék véleményt hogy az alábbi dolgok alapján mennyire vagyok ideális "férj alapanyag"?

Illetve milyen nő illene hozzám korban, végzettségben, küllemben, ugyan ezek a felsorolt dolgok alapján?

- 34 éves, 175 magas, 70 kg sportos alkat, egészséges, ápolt megjelenés

- Középfokú végzettség, 340 nettó jövedelem

- Vidéken él a saját házában, egyedül

- Elvált, egy gyermeke van aki nem vele él

Annyi a kérdés apropója hogy egy ideje vesződök a pártalálással, és úgy tapasztalom hogy az átlagos nők sokkal feljebb céloznak nálam. Nem tudom nekem magasak-e az igényeim, vagy teljesen más körben kéne próbálkoznom.

Kérem ne menjen át a dolog személyeskedésbe, vagy "hülyék a férfiak/nők" dologba, csak őszinte véleményeket kérek.

2023. ápr. 10. 15:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nem a 19-es vagyok, de nekem nem kell apuka. Olyan ember, aki vágyik, vagy valaha vágyott gyerekre.

Amúgy miért nem veled él? Ez érdekesebb, mint az, hogy hány centi vagy.

2023. ápr. 10. 19:33
 22/33 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is a gyerek lenne a kizáró ok. Én nem akarok sajátot, másét meg pláne nem. Nem kell egy olyan pasi, akinél kéthetente van egy idegen gyerek, akire még rá sem szólhatok ha rosszat csinál vagy idegesít. Plusz ott van a téli/nyáriszünet, amiből nyilván kiveszi apuka is a részét.

Nekem nem kell utánfutó egy kapcsolatban, akihez alkalmazkodni kell. Ezért választanék gyerekmentes pasit.

2023. ápr. 10. 19:47
 23/33 A kérdező kommentje:

Miért nem velem él? Nem értem a kérdést...

Mert ez a "normális" meg elfogadott, hogy alapértelmezetten az anyjával marad a gyermek.

Egyrészt érthető, erősebb kapocs van az anyjával, főképpen kisebb korban.

De amúgy simán felnevelném én is egyedül...

A féltékenységet az exre valamennyire megértem, de szerintem ezt is gyorsan lelehet szűrni, tisztázni.

Az is egy jó kérdés ha a nők egy része ilyen szigorúan állnak egy elvált apához, a sok lehetséges nehézség, kellemetlenség miatt, vajon ugyan ilyen elnézőek , megértők lennének ha egyedülálló anyaként nem lennének olyan kelendőek...

2023. ápr. 10. 19:58
 24/33 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem veled él? Nem akartad nevelni? Vagy foggal-körömmel harcoltál azért, hogy veled legyen, de nem sikerült? Vagy szexista vagy, és szerinted az a normális, ha anyával marad?

Bizony, ha lenne gyerekem, akkor inkább örülnék, ha kiderül, hogy ez valakinek kizáró ok.

2023. ápr. 10. 20:01
 25/33 A kérdező kommentje:

Szexista vagyok mert szerintem egy kiskorú gyereknek jobb hogy az anyjával marad?! Hát ez jó!!! XD

Ha meg foggal-körömmel harcoltam volna hogy velem maradjon akkor meg egy szörny hogy "elszakítottam" az anyjától, és amúgy is férfiként inkompetens vagyok hozzá...

Nem hiszem hogy most itt hírtelen magyarázkodnom kéne hosszassan hogy miért az anyjával él a gyermek, nem is része ez a kérdésnek.

Természetesen én is örülök ha ez minnél előbb kiderül hogy valakinek kizáró ok, és nem titkolja vagy magára erőlteti, hogy aztán kisőbb boruljon ki a bili...

2023. ápr. 10. 20:14
 26/33 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell magyarázkodnod, te kérdezted, mennyire vagy férj alapanyag. Szerintem erre a válasz jobban megmutatja, ki vagy, mint az, hogy milyen végzettséged van.

Kisgyerek, az neked vajon mit jelenthet. 2 éves? 8? Otthagytad még babakorában? Becsúszott? Nem voltál kész az apaságra? Nem kell ezekre válaszolnod, de számomra ezek a fontos kérdések.

2023. ápr. 10. 20:21
 27/33 A kérdező kommentje:

Amúgy ez szerintem nagyon személyfüggő, biztos sok rossz példa van.

Én teljesen tisztában vagyok vele hogy milyen aggályai lehetnek egy nőnek ezzel kapcsolatban. Nyilván az lenne az első hogy ezeket eloszlassam és meggyőzzem róla.

A gyermekem meg a párom teljesen két külön dolog, nem versenyeznek az első helyért, mindegyik ugyan olyan fontos és mindegyiknek ki kell elégítenem az igényeit.

De igazából ennyi erőből bárki lehet a másiknak a szüleire, vagy barátaira féltékeny, akire a párja szerinte túl sok időt, vagy figyelmet fordít, esetleg úgy érzi hogy értük elhanyagolják, vagy fontosabb az ő szavuk.

Biztos hogy nem feltétlenül könnyíti meg a helyzetet, de örülnék ha azért legalább kapnék egy esélyt, ahogy én is adnék egy egyedülálló anyának...

2023. ápr. 10. 20:26
 28/33 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak gyerekeim és a páromnak is. Elsődleges volt hát, hogy tudjam, részt akar venni az életükben, nem akar úgy új lapot, mintha nem is léteznének. Így viszont egyikünknek sincsenek irreális elvárásai arról, milyen gyerekkel élni, megértjük egymást.

De gondolom, van sok nő, akinek meg az ellenkezője jön be, ha csak az új, közös család létezik, a "régi" gyerekre meg teherként tekintenek, és minimalizálják a vele való kapcsolatot.

2023. ápr. 10. 21:29
 29/33 anonim ***** válasza:
A párkeresés nem arról szól, hogy nagy kegyesen esélyeket adjunk a másiknak.
2023. ápr. 10. 21:38
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Mellesleg nem hinném, hogy egy barát v egy szülő annyira fontos lenne, mint egy gyerek. A gyerekért te vagy a felelős, hogy legyen tető a feje felett, legyen mit ennie, gondoskodni kell róla, stb. Nagyon nem ugyanaz, mint egy haver.
2023. ápr. 10. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!