Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, az adataim alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, az adataim alapján mi az értékem a "húspiacon", és ki illene hozzám?

Figyelt kérdés

Üdv!

Hölgyektől kérnék véleményt hogy az alábbi dolgok alapján mennyire vagyok ideális "férj alapanyag"?

Illetve milyen nő illene hozzám korban, végzettségben, küllemben, ugyan ezek a felsorolt dolgok alapján?

- 34 éves, 175 magas, 70 kg sportos alkat, egészséges, ápolt megjelenés

- Középfokú végzettség, 340 nettó jövedelem

- Vidéken él a saját házában, egyedül

- Elvált, egy gyermeke van aki nem vele él

Annyi a kérdés apropója hogy egy ideje vesződök a pártalálással, és úgy tapasztalom hogy az átlagos nők sokkal feljebb céloznak nálam. Nem tudom nekem magasak-e az igényeim, vagy teljesen más körben kéne próbálkoznom.

Kérem ne menjen át a dolog személyeskedésbe, vagy "hülyék a férfiak/nők" dologba, csak őszinte véleményeket kérek.

2023. ápr. 10. 15:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Olyan nőket akarsz bevonzani, akiknek nyaktetkó kell? Vagy neked már mindegy, csak nő legyen?
2023. ápr. 10. 16:32
 12/33 A kérdező kommentje:

12-es: Csak viccből írtam az előző hozzászólásra reagálva hogy sokszor imponálób tud lenni a "fenegyerekes" kisugárzás mint a valódi háttér.

Természetesen nem jönnék össze egy ilyen nővel...

2023. ápr. 10. 16:34
 13/33 anonim ***** válasza:
A huszonéveseknek imponálóbb, igen.
2023. ápr. 10. 16:35
 14/33 anonim ***** válasza:
Az idiótáknak imponál. De miért mindig rájuk fókuszáltok? Miért kerülnek egyáltalán számításba?
2023. ápr. 10. 16:37
 15/33 anonim ***** válasza:

34 éves, 175 magas, 70 kg sportos alkat, egészséges, ápolt megjelenés

- Középfokú végzettség, 340 nettó jövedelem

- Vidéken él a saját házában, egyedül

- Elvált, egy gyermeke van aki vele él

2023. ápr. 10. 16:48
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ha én egyedülálló lennék akkor nekem semmi bajom nem lenne ezekkel a paraméterekkel. Szóval ha nem vagy bűn ronda vagy idegesítő/ostoba, akkor nem értem mi a probléma.

Talán a saját gyerek lehet egy necces pont, mivel nem szeretem a gyerekeket. Ezért igyekeznék olyat találni, akinek nincs. De ha van és szimpatikus vagy, akkor az sem lehet akadály. Ha meg még a gyerek is jófej, akkor pláne nem.

2023. ápr. 10. 17:30
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
az én farkamon egy pókemberes tetoválás van.
2023. ápr. 10. 17:35
 18/33 anonim ***** válasza:
A kocsi mondjuk alap. De a gyerek miatt nálam kiestél
2023. ápr. 10. 19:03
 19/33 A kérdező kommentje:

19-es!

Tudomásul veszem a véleményed, de érdekelne hogy miért kizáró ok a gyermek?

A gyermek nem velem él, a jövendőbelimnek nem kell vele együtt laknia, nem kell nevelnie, és nem kell anyagilag támogatnia.

Igazából neki olyan lehet mint bárkinek egy rokon, családtag, szülő, akihez ragaszkodik a másik és gyakran látogatja.

De persze ez csak az én megközelítésem...

2023. ápr. 10. 19:24
 20/33 anonim ***** válasza:
85%
20: nem én vagyok az a válaszoló... de a legtöbb gyerektelen nő, főleg ha olyan korban van, hogy még bőven talál korban hozzáillő gyerektelen pasit, inkább azt választja, mert a gyerekes pasik többsége nem tud normálisan viselkedni, nem tud disztingválni, ha a gyerekéről van szó. Mind azt mondja, hogy a gyereke jól nevelt, hogy a nőnek nem kell a gyerekre ganajoznia... aztán az esetek felében ez nettó kamu. Az ex így fúr, úgy fúr, egy nyaralást nem lehet megszervezni, mert mindig előfordulhat és elő is fordul utolsó pillanatban, hogy az ex lepasszolja valamilyen indokkal a gyereket; a nő nem nevelheti a gyereket akkor is, ha a gyerek is egy kis szemétláda vele, mindig ő lesz a sokadik a sorban, kb. ingyenpuncinak meg házicselédnek jó... nem minden gyerekes férfi ilyen, nyilván, de a legtöbb nő óvatos, mert rengeteg ilyen esetet lát a környezetében. Ezt akkor tudod a legjobban kikerülni, ha hajlandó gyerekes nővel ismerkedni, vagy ha nem neten, hanem élőben ismerkedsz.
2023. ápr. 10. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!