Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor a nők kifenik magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nők kifenik magukat és csini mini ruhában illegetik magukat, nem érzik úgy magukat, mint a friss karaj a húspiacon, melyet a vevők mustrálnak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Valószínű igen, és még élvezik is.
2015. febr. 6. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem :D
2015. febr. 6. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
4%
NEm, elégedettek magukkal és élvezik, hogy bámulod őket... Viszont, ha ki akarnád kloffolni vagy megtölteni őket, akkor fel vannak háborodva...
2015. febr. 6. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
elvezik de ha olyan nez rajuk akit oknem kedvelnek felvannak haborodva hogy hogy meri!
2015. febr. 6. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A lányok bizonyos kortól ösztönösen igyekeznek felhívni magukra a hímek figyelmét. Persze, ez igaz a másik nemre is. A fiúknak is nagyon sok gondot okoz a hajviselet, a ruházkodás, hogy a lányok felfigyeljenek rájuk.

Amúgy a nők nem kifenik magukat, mert fenni a kést szokták.

2015. febr. 6. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt szoktam gondolni mikor rájuk nézek. Hogy nem zavarja őket...én nem értem. N
2015. febr. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!