A szüleimnek meglepi vacsit akarok, de még nem nagyon főztem. Rántott karaj lesz, szép vastag szeletek. Kilopfoljam pác előtt?
Mindenképp.
Ha vékonyabb a hús, a pác gyorsabban átjárja, és a szavaidból úgy veszem ki, hogy ma este készíted el, pár óra alatt pedig egy ujjnyi vastag húst nem jár át a pác.
Én kifejezetten ellenzem az osztrákok által kedvelt, fejnagyságúra klopfolt papírvékony rántott húst, de találd meg az átmenetet a "szép,vastag" és a "papír" közt. : ) Szerintem egy rántott hús akkor a legjobb, ha 2-3 mm vastag. Átsül, anélkül hogy megégne a külseje, és nem érzed úgy hogy panírozott levegőt ennél.: )
Én szoktam hagymás-mustáros páccal rántotthúst készíteni.
egy éjszakát áll a pácban, és előtte egy kicsit gyengéden kiklopfolom. Én sem vagyok híve az agyonvert húsnak, szeretem, ha puha, omlós harapnivaló.A papírvékony, jó szárazra sütött rántotthús, olyan, mint a keksz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!