Ha irno akarok egy gasztrobolog keszetelek, konzervek teszteleserol, akkor szerepeltethetem benne az adott termek nevet, fotojat, markajat?
Szerintem csak általánosságban írd, ne nevezd meg a márkát. Különben sem neked kéne reklámért fizetned, elvégre Te reklámoznád más termékét. Itt inkább azzal lehet a probléma, hogy a gyártó még a legjobb szándékodat is rossz néven veszi, ezért feljelenthet, vagy minimum töröltetheti.
A reklám egy elég kényes ipar, a legjobb szándék is rejthet összeesküvést, ami esetleg a forgalmazó szerint negatívan csapódik le. Nekem egyszer egy forgalmazó itt a gyk-n azért töröltette a kérdésemet, mert egyszerűen véleményt, tapasztalatokat kértem a termékéről.
Ilyen helyesírással bármit leírhatsz.
Úgysem lehet felismerni.
"GasztrobOlog"... Krumplipüréporral...
Roppant igényes, nem tudtam mi hiányzik az életemből.
5-ös, hát nem érted? Ez SPAR-os krumplipürépor! Egy gasztrobologban!
(Az egyébként olyan, mint a gasztroblog, csak kifejezetten olcsó műanyag kajáknak?)
Hol can melyik blog? Can egy csomó gasztroblog, hadd ne soroljam helyetted. De egy nagyobb részükre jellemző az a törekvés, hogy a hazai gasztrokultúrát javítani próbálják, nem félkész- és késztermékekről szóló posztokkal rombolni. A receptek leírására szánt idődet fordítsd inkább főzésre, mindenki jobban jár vele (elsősorban te, mert rájössz arra, hogy normális kaját megfőzni sem tart lényegesen tovább, mint a kész kajákkal vacakolni).
Tessék példa, és még a konzerveknél is maradhatunk:
- olasz tészta (durumlisztből) sós vízben al dentére főzve (1 liter víz/100 gramm tészta), a tészták keverni kell rendszeresen, hogy ne tapadjon össze
- öntet:
-- olasz paradicsomkonzerv
-- gombakonzerv
-- márványsajt vagy más penészes kéksajt
-- fetasajt vagy fetasajt-utánzat
-- fokhagyma
-- opcionálisan parmezán
a paradicsomkonzervet beleborítod egy wokba/serpenyőbe/lábasba, beledobálod az apróra vágott fokhagymát, felforralod, beleöntöd a gombát, kicsivel később a sajtokat, és fűszerezed tetszés szerint válogatva (pl. só, bors, oregánó, rozmaring, bazsalikom). Ha a tészta megfőtt, leöntöd róla a vizet (NEM öblíted le a tésztát, csak leöntöd a vizet és kész), tányérra raksz a tésztából, rárakod a szószt, ráraksz reszelt parmezánt, és kész.
Na most ez 20 percnél nem tart tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!