Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha irno akarok egy gasztrobolo...

Ha irno akarok egy gasztrobolog keszetelek, konzervek teszteleserol, akkor szerepeltethetem benne az adott termek nevet, fotojat, markajat?

Figyelt kérdés
Pl. Van haromfele krumlipure por de en nekem csak a SPAR-os izlik, akkor mellekelhetem a kepet a SPAR os pure dobozarol es neverol? Nem kapok erte penzt, gondolom igy nem kell reklamadot fizetnem..
2014. szept. 21. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Jól értem, azt mondtad, ÍRNI akarsz? Ne, inkább ne.
2014. szept. 21. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem csak általánosságban írd, ne nevezd meg a márkát. Különben sem neked kéne reklámért fizetned, elvégre Te reklámoznád más termékét. Itt inkább azzal lehet a probléma, hogy a gyártó még a legjobb szándékodat is rossz néven veszi, ezért feljelenthet, vagy minimum töröltetheti.

A reklám egy elég kényes ipar, a legjobb szándék is rejthet összeesküvést, ami esetleg a forgalmazó szerint negatívan csapódik le. Nekem egyszer egy forgalmazó itt a gyk-n azért töröltette a kérdésemet, mert egyszerűen véleményt, tapasztalatokat kértem a termékéről.

2014. szept. 21. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
A díványon rendszeresen csinálnak ilyet, kétlem hogy fizetnének az adott cégeknek.
2014. szept. 21. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen helyesírással bármit leírhatsz.

Úgysem lehet felismerni.

2014. szept. 21. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

"GasztrobOlog"... Krumplipüréporral...


Roppant igényes, nem tudtam mi hiányzik az életemből.

2014. szept. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, hát nem érted? Ez SPAR-os krumplipürépor! Egy gasztrobologban!

(Az egyébként olyan, mint a gasztroblog, csak kifejezetten olcsó műanyag kajáknak?)

2014. szept. 21. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak már páran gasztroblogosok, akik feláldozzák magukat, és végigkóstolják helyettünk a sok vackot, neked kár egy újabbat indítanod. És igen, névvel és fotóval szerepelnek a termékek ezeken a blogokon. De alapvetően azért érzed az ellentmondást a "gasztroblog" és a "készétel" között, ugye?
2014. szept. 21. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Már van egy pár ilyen blog a neten! De te is nyugodtan indíthatsz egyet. Persze, hogy leírhatod a termék nevét, árát, hogy hol vetted, jó vagy rossz volt-e, képet is lehet feltenni róla.
2014. szept. 22. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Hol can ez a blog? En amugy nem erek ra fozni, ezert eszek sokszor kesz kajat, de abbol is azokat amiket egeszsegesebbnek tartok, es finomnak is, ezeket neha felturbozom, ezeket a recepteket irnam le. Nem a termek lenne a lenyeg, nem casarolnek meg minden vackot
2014. szept. 22. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Hol can melyik blog? Can egy csomó gasztroblog, hadd ne soroljam helyetted. De egy nagyobb részükre jellemző az a törekvés, hogy a hazai gasztrokultúrát javítani próbálják, nem félkész- és késztermékekről szóló posztokkal rombolni. A receptek leírására szánt idődet fordítsd inkább főzésre, mindenki jobban jár vele (elsősorban te, mert rájössz arra, hogy normális kaját megfőzni sem tart lényegesen tovább, mint a kész kajákkal vacakolni).

Tessék példa, és még a konzerveknél is maradhatunk:

- olasz tészta (durumlisztből) sós vízben al dentére főzve (1 liter víz/100 gramm tészta), a tészták keverni kell rendszeresen, hogy ne tapadjon össze

- öntet:

-- olasz paradicsomkonzerv

-- gombakonzerv

-- márványsajt vagy más penészes kéksajt

-- fetasajt vagy fetasajt-utánzat

-- fokhagyma

-- opcionálisan parmezán

a paradicsomkonzervet beleborítod egy wokba/serpenyőbe/lábasba, beledobálod az apróra vágott fokhagymát, felforralod, beleöntöd a gombát, kicsivel később a sajtokat, és fűszerezed tetszés szerint válogatva (pl. só, bors, oregánó, rozmaring, bazsalikom). Ha a tészta megfőtt, leöntöd róla a vizet (NEM öblíted le a tésztát, csak leöntöd a vizet és kész), tányérra raksz a tésztából, rárakod a szószt, ráraksz reszelt parmezánt, és kész.

Na most ez 20 percnél nem tart tovább.

2014. szept. 22. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!