Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Betanított gyári munkásként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betanított gyári munkásként milyen kilátásaim vannak a társkeresési húspiacon, ezekben az apokaliptikus, vészterhes időkben?

Figyelt kérdés

Még nem volt párkapcsolatom.

33 f

2022. okt. 5. 17:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Te, figyelj, ezt már megbeszéltük. Betanított munkás akarsz maradni, 4 műszakos langyos sz*rban, ellenben ragaszkodsz a szép nőkhöz, hogy más neked nem kellene barátnőnek. Ja, és rengeteg, saját állításod szerint playmate-szerű prostinál voltál már, amivel dicsekszel is. Ezek után mégis, mire számítasz?
2022. okt. 5. 17:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én látok és ismerek személyesen is ilyen munkásokat és van élettárs gyerek is.

A te igényeidtől függ, hogy milyen nőt akarsz.

2022. okt. 5. 17:09
 3/21 anonim ***** válasza:
21%
Életképtelen prolikènt te csak dolgozz ! Rabszolga!
2022. okt. 5. 17:11
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem zéró :(
2022. okt. 5. 17:13
 5/21 A kérdező kommentje:

Egy melós, de SZÉP nőre. A prostizás más kávéház, nem olyan mint egy párkapcsolat. Már le is jöttem róla pár éve, néha-néha becsúszik egy-egy luxiqva.

2022. okt. 5. 17:15
 6/21 A kérdező kommentje:

#3, 4

Gondoltam, hogy zéró. Nekünk ez jut, rabszolgaként tömni mások zsebét, majd szép csendben megdögleni.

2022. okt. 5. 17:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#6: te vagy az, aki nem akar szakmát tanulni és váltani, szóval ez a te döntésed.
2022. okt. 5. 17:18
 8/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom...

Itt a Gyakorikerdeseken csak minimum 500.000 nettó keresetű embereket ismertek diplomás végzettséggel akiknek van barátnő, vagy már feleség és gyerek?

Mert milliónyi ember van aki a mai nevén mondván operátor, keres havi 250-300-at és még is van családjuk.

Egyik ember sem túl szép, de még találnak társat.

Sőt ennek az átlagnak van leginkább gyereke is.

2022. okt. 5. 17:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

#8: "Egyik ember sem túl szép, de még találnak társat."

Olvasd vissza a kérdező #5-ös válaszát, jelesül ezt:

"Egy melós, de SZÉP nőre."

2022. okt. 5. 17:27
 10/21 anonim ***** válasza:
61%

Olcso a luksziribi mostansag..... Gyari melobol is fussa ra :)

38F incel

2022. okt. 5. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!