Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem néz ki melegnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem néz ki melegnek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, aki 43 eves es volt 2 felesége, minden kapcsolata befuccsolt, ezek a házasságok távházasságok lettek, részint munkája miatt, mert evekig dolgozott mindig a ceg által kulfoldon , különböző országokban, a felesége meg jobbnak latta otthon maradni

Kiderult a 2 ik felesége biszex es eleg férfias, felnyírt fejjel, es lányokkal szexel, nyitott házasságuk van, nem féltékenyek egymásra, 2 párral is szexeltek, de nem szerették annyira, azóta a felesége rátért a nőkre jobban es kameran is szexel veluk a ferje előtt.

A pasi nem tűnik nőzősnek, nem rendelkezik nagy tapaszatalattal az ágyban, de nagyon ragaszkodik, folyton közös programot akar, simogat, stb

Az az érzésem hogy a szexualis élete sose volt rendben a feleségei mellett sem azert is engedtek be masokat a hálószobaba, es most is egyedul lakik kulfoldon ahol dolgozik. Azt mondta h 12 ev házasságból 2 őt ha volt egyutt a masodik feleségével es nem is akarnak egyutt lakni tartósan.

Mindenkinek megvan a maga élete

Nekem van egy érzésem , hogy lehet meleg ez a pasi?

Ezert szeret egyedul lenni es egyedul elni ? Vagy biszex ?

2023. ápr. 8. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Pont az nem érdekelne meleg e:D
2023. ápr. 8. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
1 es nem ertem mi jópofit szerettel volna mondani? Hogy téged nem érdekelne, ha meleg ?
2023. ápr. 8. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Miért, te is pasi agy, és téged simogat? Vagy mi? Full nem értem a logikádat.
2023. ápr. 8. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb két betű sincs róla ami normális lenne. Így értettem hogy az hogy meleg e az mar huszadrangu lenne. Szóba se állnék ilyenekkel.ha bi ha b.zi ha hetero akkor se.
2023. ápr. 8. 19:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves es keresi a kedvem.

Mondjuk attól hogy engem simogat, meg lehet meleg.

Volt szerencsém egyhez tinikoromban, felszedett egy bulin, es a féltékeny pasasa várt minket kinnt.

2023. ápr. 8. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
És akkor engem szednek szét vmi huszadrangu kérdésem miatt. Itt meg csend honol.
2023. ápr. 8. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálad van baj rendesen :D
2023. ápr. 8. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem melegnek "néz ki" hanem nagyon gáznak. Nem igazán képes kötődésre.

Nem tudom mi alapján szűrted le hogy meleg lenne. Akkor lenne meleg ha pasikkal kavarna, nem attól hogy egyedül él.

2023. ápr. 8. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért ennyiből nekem még csak az se jön le, hogy “nem képes kötődésre” lehet simán csak toxic kapcsolatai voltak…

Mondjuk most is szegény egy olyan csajt talált, aki azon kattog a tinikori sérülése miatt, hogy mindenki melege…

2023. ápr. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!