Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják sokan melegnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan melegnek az olyan férfiakat akik túlságosan válogatnak?

Figyelt kérdés
Nem egyszer hallottam ezt hogy mi van meleg vagy, amikor tényleg csak egyszerűen külsőben is belsőben is magasak voltak az elvárásaim
2023. márc. 3. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
A szerencsétleneket is, akik nem válogatnának, csakhát szerencsétlenek.
2023. márc. 3. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam? Csak úgy jó ráagasztani?Mit törődsz te velük? Hanyagold.
2023. márc. 3. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondolom melegnek aki kizárólag a sovány nőket keresi és azokat is minél fiatalabb kiadásban. Ezek a férfiak 90%-ban látens b...zik.
2023. márc. 3. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket!
2023. márc. 3. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
3: Már bocs, de ezt hogy matekoztad ki?:D
2023. márc. 3. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

5-öshöz csatlakozom, nem teljesen értem az összefüggést :D

Ha nem kapna érte semmiféle retorziót az őt körülvevő emberektől, akkor minden egyedülálló férfi a 16-22 éves korosztályból választana a legszívesebben szexre partnert, mivel egy nőnek ez az időszak a biológiai értelemben vett fénykora, és a természet törvényei a sikeres szaporodást tartják szem előtt, semmi mást :D

Kevés mentális sérülés, termékenység, feszes idomok, ránctalan és puha bőr, vékony, csinos alkat, stb. Nyilván ezt keresi mindenki, nem a szétfolyós, löttyedt-plöttyedt, vágósúlyban lévő 30+-os, a leendő magzat egészségére egyre nagyobb kockázatot jelentő nőket...

2023. márc. 3. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszoló egy sértett öregedő ronda kövér nő :D
2023. márc. 3. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom ha páran magukra ismertek. :D

A 3-as válaszomhoz még hozzáfűzném a további ismertetőjegyeit a homoszexualitását restellő férfinek. Minden alkalmat megragad, hogy a neki nem preferált kategóriába eső ártatlan nőket gyalázza, mocskolja a nőiességükben, gyűlölködjon kinézet, kor, akármi tekintetében. Valljuk be egészséges heteroszex, igazi férfi ilyennel nem tölt időt pláne nem teszi ezt élvezettel fröcsögően ecsetelve a nők különböző tulajdonságait. Mintha a nők tehetnének az ő titkolt nemi vágyairól a férfiak/fiúk irányába és őket gyűlölné emiatt. Ez puszta pszichológia, ne a nőket tessék gyűlölni. ;)

2023. márc. 3. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és férfi vagyok. Igazi férfi, élvezem, szeretem, tisztelem a NŐKET, nem a kisgyerekeket fantáziálom!
2023. márc. 3. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem gyalázok én senkit, de nem tudom hogy honnan vezetted le az érvelésed?!

Sovány nő alatt anorexiásat vagy vékony de nőies idomokkal megáldott nőket értessz?

A túlsúly szerintem nem vonzó se nőnél se férfinál. Mindkét nemnél az egészséges testsúly a vonzó és ideális. Az életkorral pedig mindkét nem veszt a vonzerejéből, szóval nem teljesen értem hogy ebből hogyan következik hogy aki a csinos sprotos(vékony) és fiatal nőket szereti az b*zi? Ha hozzátennéd hogy mell nélküi nőket lapos seggel akkor még talán igazat is adok részben. Az hogy szerinted akinek egy nagymellű kerekseggű fiatal szőke bombázó vonzó az meleg, az teljesen abszurd...

2023. márc. 3. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!