Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két melegnek milyen randi helyet ajánlanátok 1. találkozás alakalmával?
Sziasztok.
Először találkozunk,és egy csendes,nyugodt helyre szeretnénk menni a belvárosban.
Mit ajánlanátok? :)
eszedbe ne jusson!!!!
menjetek fel valamelyikőtökhöz, mert nem hiszem hogy a nép elfogadna (ÉN SEM!)
*alkalmával
elnézést
első válaszoló te a középkorból írsz? XD ..
szerintem menjetek egy parkba
"nem hiszem hogy a nép elfogadna (ÉN SEM!)"
tudsz olvasni?
nem ez volt a kérdés,az meg hogy te mit fogadsz el,és mit nem,nem igazán izgat,már bocs!
Attól függ , hogy úgy fogtok e viselkedni mint 2 barát, vagy pedig kézen fogva fogtok járni és smacizni...:)
Ha utóbbi akkor ne menjetek sok ember közé kíméljétek meg magatokat az emberek gyilkos szemeitől. Persze ha lesz@rjátok akkor menjetek ahová akartok.
ma 19:50
kösz az értelmes választ :)
amúgy a park nem rossz ötlet,csak ilyen dög melegben tök jó lenne meginni valami hideget,pl koktélt...
csak nem sok helyet ismerek,alig egy hónapja lakom Bp-n
"vagy pedig kézen fogva fogtok járni és smacizni...:)"
abszolút kizárt,nem szeretnénk provokálni senkit sem :)
ma 19:53
hát igen,saját tapasztalatokat is lehet írni,téged lehet leköt a homokozás a játszótéren....de mi tartalmasabb programot szeretnénk
azért kösz a megerőltető választ :)
Sosem értettem,hogy aki egy normális választ nem tud magából kierőltetni egy kérdéshez,az minek ír egyáltalán? :D
Szerintem üljetek be valami bárba akkor,BP-n rengeteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!