Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két melegnek milyen randi helyet ajánlanátok 1. találkozás alakalmával?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Először találkozunk,és egy csendes,nyugodt helyre szeretnénk menni a belvárosban.
Mit ajánlanátok? :)
2013. jún. 17. 19:48
11/28 anonim válasza:
Üljetek be valami bárba, ez jó ötlet esetleg mozi, mindegy de tényleg ne hergeljetek senkit se pl engem :D
12/28 anonim válasza:
Menj fel az internetre és nézz meleg bárokat, van egy pár.
Ott kellemesen eltölthetitek az időt.
13/28 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
"vagy pedig kézen fogva fogtok járni és smacizni...:)"
abszolút kizárt,nem szeretnénk provokálni senkit sem :)"
Én is trollkodni jöttem a kérdéshez, de így ezután kihagyom. Legalább te a normálisabb fajta vagy.
Van egy kávézó elvileg Pesten. Az a neve, hogy macskakő. Keress rá.
14/28 A kérdező kommentje:
A fekete-fehér strandos képen jobban nézett ki,szeretem a napszemüveges pasikat :D
A másikon nem azt mondom,hogy csúnya a pasi,de ott már nem jön be,átlagos......
22/L
2013. jún. 17. 20:13
15/28 A kérdező kommentje:
jesszusom,ezt nem ide akartam.....
bocs :D
2013. jún. 17. 20:14
16/28 anonim válasza:
Egy hetero egyszer b.zi? Egyszer fiú egyszer lány vagy mi?:D
17/28 anonim válasza:
Ha pestiek vagytok, akkor szerintem menjetek le a Dunapartra :) vagy csak szimplán üljetek be valahova, nyugis helyre. Vagy sétáljatok.
19/28 anonim válasza:
Tonik, te valahogy mindig megtalálod a túlfűtött kérdéseket :) ez hogy lehet?!
20/28 anonim válasza:
Bevallom. Meleg vagyok:/ Kössz, hogy lebuktatsz ember!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!