Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két melegnek milyen randi helyet ajánlanátok 1. találkozás alakalmával?
Sziasztok.
Először találkozunk,és egy csendes,nyugodt helyre szeretnénk menni a belvárosban.
Mit ajánlanátok? :)
Fagyizás, sétálgatás valamelyik parkban vagy csak úgy a belvárosban.
Én a mozit nem nagyon ajánlom, olyan személytelen, nem is nagyon tudtok beszélgetni.
Vagy csak üljetek be valami kis hangulatos helyre sütizni vagy meginni egy kis hűsítőt!
Kár volt írni, hogy meleg vagy..., sok itt a homofób!
Nem érdekel, hogy le leszek pontozva, nem nagyon szoktam kérdésekre válaszolni, de az hogy ismeretlenül szekálnak valakit azt nem szeretem, csak azért mert "más"!
Ja, és nem vagyok meleg, nőként írtam ezt!
22-es vagyok, na jó látom, hogy kamu a kérdés...!!! Visszavontam mindent.
Máskor ne buktasd le saját magad, égőőő...
Kedves kérdező,
Számtalan hely van ahol 1. találkozás alkalmával beszélgetni tudtok.Gondolok itt bármelyik bárra BP-n.Szerintem a beszélgetés nem bűn, senkinek sem esett még baja belőle.Ha szégyenled az hogy meleg vagy,akkor is nyugodtan elvonulhattok egy kávézóba.
Bocsánat kérdező, de muszály vagyok egy kicsit OFFolni is:
Tonik,te valahogy mindig kifogod az ilyen kérdéseket;)
Az tény , hogy egy normális válasz még nem hagyta el a szádat,és bevallom megleptél,hogy most valami használható információval is szolgáltál.Azt hittem nem vagy rá képes.(bár ki tudja, nem kerestem rá a macskakőre,de legalább nem írtad a szokásos baromságaidat)Na ide csak ennyit!
A többi "pulyának",akiknek nincsen gyerekszobája -gondolok itt a homokozós kisfiúra például-az szerintem csak fogja be a száját,mert biztos vagyok benne,hogy egy unatkozó gyerek, esetleg pattanásos tinédzser aki nem tudja mivel tölteni a "szabadidejét", csak azzal hogy olyan témákba törli bele az orrát,melyekhez semmi köze sincs az ég világon,ugyanis még nem szembesült az élet igazi problámáival.(bár nem mintha az hogy valaki meleg az az lenne,konkrétan nem erre gondolok)
Na ilyenkor kívánnék egy olyat,hogy mikor anyukával holnap délután lementek játszani a térre, akkor fulladj is bele abba a homokozóba a pirosasrózsaszín lapátkáddal együtt.De mivel nem vagyok olyan csúnya bácsi, ezért csak annak örülnék ,hogyha hanyat esnél és jól beütnéd a bokádat,úgy hogy fájjon.Na látod,ez már probléma :)
Elnézést mégegyszer a sok OFFért de ez kijött!
Sikeres találkát kívánok neked!
Kedves kérdező!
Előző vagyok,most látom hogy kamu kérdést írtál ki...Ha ez tényleg igyvan,akkor vedd magadra az offot amit az imént irtam (remélem elolvastad).Ha meg nem akkor elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!