Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Előbb mennétek el egy olyan sráccal randira, aki randira hívás közben Justin Biebert, vagy SP-t hallgat mint aki melegnek tartja őket?
Szerintem ennek semmi köze nincs sem a randihoz, sem az illető zene ízléséhez, sem pedig magához az emberhez.
Remélem segítettem.
Én mindenféleképpen azzal aki melegnek tartja őket:D am engem nem érdekel egy srác zenei ízlése bár előny ha rap underground megközelítés van:)
L/18
Ha valaki ezeket szereti akkor semmi esélye nincs nálam:D
12L
ma 20:06
mennyél inkább biciklzni , nem olvastad fennt a kiírást: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen...
A válasz megírásának időpontja: ma 20:10
Nem hallgatom őket, csak gondoltam úgy több esélyem lesz :D
sp nem bizt hogy meleg de justin... google szerint nő....
amúgy miért bántjátok a 12 éveseket? a kérdés a tizenéves lányoknak szól... és amúgy, ez nem a szexualítás kategória, hanem a randizás... -,-"""
én is kis pisis 12 éves lány voltam... (megnyugodhattok, imádok barbizni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!