Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Előbb mennétek el egy olyan sráccal randira, aki randira hívás közben Justin Biebert, vagy SP-t hallgat mint aki melegnek tartja őket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:55
11/22 anonim válasza:
Ha egy fiú bejön, akkor nem különösebben érdekel, hogy milyen zenét hallgat, bár kicsit érdekes, hogy szereti pl SP-t, de tényleg nem oszt, nem szoroz :))
12/22 anonim válasza:
szerintem amúgy édes mindegy, hogy mit hallgat, ha tetszik a srác elmész vele randira, ha nem nem. Én nekem amúgy sincs egyik sztárral se bajom, se Justin Bieberrel, se Sp-vel. :|
13/22 anonim válasza:
Csak olyannal menny aki meleg nyomoréknak tartja őket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/22 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Justin zenéjét. Amúgy tök jó segge van, múlthéten voltam Londonban és ott összefutottunk.
Sziasztopk SP voltam!
15/22 anonim válasza:
Az underground rap és az underground electro a legjobb!
17/22 anonim válasza:
Szerintem az is gáz, ha valaki ezeket hallgatja, de az is aki nagyfujjongva fikázza őket...
TANKCSAPDA 4EVER!!! :D
20L
18/22 anonim válasza:
Na, velem meg azért szakítottak, mert nem hallgattam Justin Biebert, és SP klipjére azt mondtam, hogy olyan, mintha egy elefántot mutatnának szarni, bemikrofonozott végbéllel. Ilyen az élet! Mellesleg lány vagyok..
19/22 anonim válasza:
Nem kell le melegezze őket ,NEM MELEGEK CSAK SZAR ZENÉT NYOMNAK AZ MÁS DOLOG H HA VALAKI VALAMI SZART CSINÁL MÁR MINDENKI LECSICSKÁZZA
20/22 anonim válasza:
17:28-as válaszoló, nem találkoztunk mi a stúdióban? Mert ilyen kulisszatitkokat csak az tudhat.
Sziasztok SP voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!