Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tizenéves lányok! Előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok! Előbb mennétek el egy olyan sráccal randira, aki randira hívás közben Justin Biebert, vagy SP-t hallgat mint aki melegnek tartja őket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú bejön, akkor nem különösebben érdekel, hogy milyen zenét hallgat, bár kicsit érdekes, hogy szereti pl SP-t, de tényleg nem oszt, nem szoroz :))
2011. jún. 30. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
szerintem amúgy édes mindegy, hogy mit hallgat, ha tetszik a srác elmész vele randira, ha nem nem. Én nekem amúgy sincs egyik sztárral se bajom, se Justin Bieberrel, se Sp-vel. :|
2011. júl. 1. 10:49
 13/22 anonim válasza:
Csak olyannal menny aki meleg nyomoréknak tartja őket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 9. 16:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem Justin zenéjét. Amúgy tök jó segge van, múlthéten voltam Londonban és ott összefutottunk.

Sziasztopk SP voltam!

2011. júl. 9. 17:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Az underground rap és az underground electro a legjobb!
2011. júl. 9. 17:14
 16/22 anonim ***** válasza:
19:56 Kiket hallgatsz?
2011. júl. 9. 17:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az is gáz, ha valaki ezeket hallgatja, de az is aki nagyfujjongva fikázza őket...

TANKCSAPDA 4EVER!!! :D

20L

2011. júl. 9. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Na, velem meg azért szakítottak, mert nem hallgattam Justin Biebert, és SP klipjére azt mondtam, hogy olyan, mintha egy elefántot mutatnának szarni, bemikrofonozott végbéllel. Ilyen az élet! Mellesleg lány vagyok..
2011. júl. 9. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem kell le melegezze őket ,NEM MELEGEK CSAK SZAR ZENÉT NYOMNAK AZ MÁS DOLOG H HA VALAKI VALAMI SZART CSINÁL MÁR MINDENKI LECSICSKÁZZA
2011. júl. 9. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:

17:28-as válaszoló, nem találkoztunk mi a stúdióban? Mert ilyen kulisszatitkokat csak az tudhat.

Sziasztok SP voltam!

2011. júl. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!