Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak egy melegnek ismerkedést illetően?
Nemrég kezdtem el felfedezni homoszexualitásom.
Hol tudnék normális meleg barátokat/párt szerezni? Van olyan aki hozzám hasonló cipőben érzi magát?
22/F
Ilyen fiatalok, mint én nem igazán járnak melegbárba.
Nem hirdetni akarom, de olyan mintha a neten kívül semmi esélyem nem lenne :S
planetromeo.com :)
a legjobb meleg társkereső a neten
Egy gyereknek semmi baja sem lesz, ha netán meglát kézen fogva menni két srácot. Ugyanis ez nem választás kérdése. A kis gyerek láthat több száz meleget akkor sem lesz meleg, mert heterónak született. A melegek is heteró közegben nőnek fel és mégis melegek lesznek.
Nekem egyszer egy távolis ismerősöm mesélte vidáman, hogy 7végén berúgott és, hogy a gyereke nem értette, hogy mi van apával. Szerinte teljesen vicces volt. Gondolom inkább részegen lássa apukát a kis gyereket, mint, hogy két férfit lásson kézen fogva.
Amúgy se járkálnak feltűnően a melegek, én az utcán még sose láttam csókolózó melegeket, nem értem, a heterók mért jönnek ezzel a baromsággal. Mintha minden utca sarkon melegek orgiáznának. -..-
Amúgy meg net-en tudsz ismerkedni. Meg szórakozó helyen. Amúgy meg simán tudsz találni rendes párt magadnak, csak ne állj össze bárkivel, válogasd meg kivel barátkozol akkor nem lehet gond. Nekem is sikerült megtalálni a páromat, lassan két éve. Neked is menni fog!!
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!