Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem az ismerkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Facebookon rátaláltam egy srácra, aki már régóta az ismerősöm. Tudom, tudom, ne interneten ismerkedjek, de én nem is ott akarok. Viszont, semmit sem tudok róla, így csak fb-n tudok vele beszélni először. El szeretném hívni egy buliba, ahol jobban megismerkedhetnénk. Személyesen már nem lenne probléma, mivel ott tudunk táncolni is, több a téma, stb. de így, interneten, első beszélgetés...az arcát sem látom, hogyan reagál. Mit írjak neki? Mivel kezdhetném? Már like-oltam egy fényképét, bökjem meg? 17/L (Én tényleg nem függöm ennyire a közösségi oldalaktól, bármennyire is úgy tűnhet. Egyszerűen ez az egyetlen lehetőségem, közös bartunk sincs.)
2012. ápr. 2. 21:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Haha ez tök vicces ez igy hangzott most : mit csinaljak ?? bökjem meg ? lajkoljak ?? irjak neki kommentart ?? :D Amugy a viccet felre teve.Szerintem irjal ra es aztan meglatod mi lesz. :)
2012. ápr. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!