Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri erőltetni az ismerkedést ezzel a lánnyal, vajon ez a félénkség el fog múlni ha jobban megismerjük egymást, volt már dolgotok ilyen lánnyal? 24/F
akkor legjobb, ha te beszélsz sokat. Meg gyűjtsetek közös élményeket, kérdezgesd, csak válaszol.
Szerintem majd feloldódik. Engem pl. idegesít a felesleges locsogás.
én is ilyen vagyok, és én nagyon nehezen oldódom, régebbi dolgok miatt (megaláztatások... ilyenek). Eddig két sráccal randiztam, és egyikből sem lett semmi.. lehet, hogy azért, mert nagyon félénk vagyok, nem tudom :/
A lényeg, hogy döntsd el, hogy tényleg ő kell, és ne játssz az érzéseivel! Ha valóban tetszik, akkor hidd el, hogy megéri kivárni, míg feloldódik!
Legalább ha összejöttök, elmondhatod, hogy van egy olyan barátnőd, aki nem kefél össze mindenkivel!! ;) Sok sikert! :) 16L
15:19 vagyok
előttem szólónak
Szerintem ha nem érdekelné, akkor nem ment volna el vele másodszorra is! De ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!