Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a pasikról, akik úgy csajoznak be, hogy melegnek adják ki magukat?

Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akik azt mondják a csajnak, hogy melegek, erre a csaj sokkal nyitottabb lesz feléjük, és amikor már magukhoz édesgették a csajt, akkor megmondják neki, hogy mégse meleg és felszedik a csajt?
2012. jún. 1. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ilyen létezik?!

asszem kipróbálom:)

2012. jún. 1. 23:46
 2/12 Marada ***** válasza:
Nem rossz ötlet
2012. jún. 1. 23:47
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem jó nagy gyökérség,inkább maradnék egyedül mint hogy homonak mutassam magam,már ha sikerülne egyáltalán.azokra a csajokra akik ennek meg bedőlnek inkább nem írok semmit:D
2012. jún. 1. 23:49
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
:D Összehaverkodsz a csajjal ő meg megkérne rá mosd meg a combját meg a hátát zuhanyzás közben, akció közben egyszercsak a fülébe suttogod "Van egy meglepim a számodra" miközben kimondod odanyomod a seggéhez a merev farkad, majd elkiáltod magad SUPRISE BUTTRAPE és úgy análon vágod, hogy megemlegeti.
2012. jún. 1. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Elítélendő. Bár én is mondtam 1-2 lánynak már, hogy meleg vagyok, de nem azért, hogy becserkésszem őket, hanem mert nem vagyok biztos a hova tartozásomban. Viszont már nagyon bánom és elítélem magam, hogy egyáltalán bárkinek is ilyennek állítottam be magam. :(
2012. jún. 1. 23:51
 6/12 I am God ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen osztálytársam, és kegyetlen zseniálisan nyomta megkell hogy mondjam. A legjobb gárékkal járt mindenhova, és tényleg meghúzott párat.

Annyi az eltérés, hogy a csávó biszex, és inkább a lányokat szereti, de mindkét nemmel randizik:D

Amúgy haláli figura.

2012. jún. 2. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:

áááá, pont ez volt a szitu most a barátnőmmel

pasi azt mondta magáról hogy b*zi, nagy barátság lett blabla

aztán egyszercsak közölte hogy bi, és hogy bejön neki

genyaságnak tartanám ezt, ha nem lenne az a pasi olyan eszméletlen jóarc amilyen :D

2012. jún. 2. 00:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Itt nem működik a barátzóna?
2012. jún. 2. 01:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Szemétségnek tartom! Tuti felpofoznám az ilyet, ha ezt eljátszaná velem. :(
2012. jún. 2. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:

eddigi életem során 1 lány volt belém szerelmes.

az egész iskola legszebb lánya volt.

én pedig az egész iskola legcsúnyább fiúja, mindenki került, gyűlölt, megvetett stb, de ő nem, ő szeretett.

olyan gyönyörű.

olyan szép.

olyan természetes.

olyan törékeny.

olyan karizmatikus.

olyan szemet gyönyörködtető volt.

a napra lehetett nézni, de rá nem.

hmmmm....még táncoltunk is!

mondta, hogy menjek közelebb mert nem tud átkarolni, de olyan szép volt, hogy féltem tőle, egyszer csak kiböktem (mai napig nem tudom, hogy miért) kiböktem neki, hogy meleg vagyok.

soha többé nem beszélt velem.

és a legrosszabb az, hogy pár hete megkerestem facen és láttam a képeit és azóta még gyönyörűbb és még csodálatosabb lett!!!

én hülye baromállat!....és nem vagyok meleg!!!!!

2012. jún. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!