Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a pasikról, akik úgy csajoznak be, hogy melegnek adják ki magukat?
Ilyen létezik?!
asszem kipróbálom:)
Nekem volt egy ilyen osztálytársam, és kegyetlen zseniálisan nyomta megkell hogy mondjam. A legjobb gárékkal járt mindenhova, és tényleg meghúzott párat.
Annyi az eltérés, hogy a csávó biszex, és inkább a lányokat szereti, de mindkét nemmel randizik:D
Amúgy haláli figura.
áááá, pont ez volt a szitu most a barátnőmmel
pasi azt mondta magáról hogy b*zi, nagy barátság lett blabla
aztán egyszercsak közölte hogy bi, és hogy bejön neki
genyaságnak tartanám ezt, ha nem lenne az a pasi olyan eszméletlen jóarc amilyen :D
eddigi életem során 1 lány volt belém szerelmes.
az egész iskola legszebb lánya volt.
én pedig az egész iskola legcsúnyább fiúja, mindenki került, gyűlölt, megvetett stb, de ő nem, ő szeretett.
olyan gyönyörű.
olyan szép.
olyan természetes.
olyan törékeny.
olyan karizmatikus.
olyan szemet gyönyörködtető volt.
a napra lehetett nézni, de rá nem.
hmmmm....még táncoltunk is!
mondta, hogy menjek közelebb mert nem tud átkarolni, de olyan szép volt, hogy féltem tőle, egyszer csak kiböktem (mai napig nem tudom, hogy miért) kiböktem neki, hogy meleg vagyok.
soha többé nem beszélt velem.
és a legrosszabb az, hogy pár hete megkerestem facen és láttam a képeit és azóta még gyönyörűbb és még csodálatosabb lett!!!
én hülye baromállat!....és nem vagyok meleg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!