Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen időközönként írtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként írtok vissza ismerkedés során ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy láttam egy kérdés alatt, hogy többen teljesen jól elvannak úgy ismerkedés alatt, hogy kilenc óránként vagy több napot kihagyva beszelnek az éppen aktuális féllel.

Én ezzel nem értek egyet (nem, a másiknak nem kell 0-24 elérhetőnek lennie, de szerintem ha randizunk már és komolyodik a dolog elvárható, hogy szóljon, hogy mikor nem er rá, nehogy zavarjam vagy ilyesmi). Természetesen ha pl családi program van, szólok én is előre, hogy utána tudunk beszélni, nem szívódtam fel.

2023. ápr. 4. 13:48
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
De, dolgozom, iskolába járok és mellette foglalkozom magammal is. De így is tudok keríteni napközben 5 percet, hogy szóljak a másiknak, aki iránt érdeklődöm, hogy nem ghostingolok, csak magammal foglalkozom, de később beszélünk.
2023. ápr. 4. 17:03
 32/39 anonim ***** válasza:
84%

#31 akkor nekem szerencsém van. Eddig szinte csak olyan párjaim voltak, akik nem csesztettek óránként. Az esti beszélgetés konfortosabb és praktikusabb.

Nem értem azokat akik azon verik magukat, hogy x óra után már ghosting. Nekem van olyan programom ami akár 5-6 óra is lehet és KÖTELEZŐ kikapcsolni a telefont. Ilyenkor mi van a sok ghosting huszár szerint? Nem, nem fogon részletes napirendet küldeni azoknak akikkel ismerkedem arról, hogy mikor mit csinálok.

Akkor fordítsuk meg: aki nem bír pár órát várni a válaszra, az nem tartja tiszteletben a magánéletem.

2023. ápr. 4. 17:07
 33/39 A kérdező kommentje:

Senkit nem csesztettem soha azzal, hogy írjon, értelemszerűen olyat kerestem, akivel hasonló ritmusban szerettünk volna haladni.

Nekem pl nincs ilyen programom és szívesen valaszolok pl olvasás vagy festés közben, ha úgy van.

Ha neked néhány óránként válaszolni a magánélet megsértése, akkor én miért nem gondolhatom azt, hogy le vagyok tojva, ha egy egész napig nem kapok választ? Ez kicsit így kettős mérce, nem? 🤔

2023. ápr. 4. 17:23
 34/39 anonim ***** válasza:
#33 ezért írtam hogy megfordítva. Pont itt ervelt valaki azzal, hogyha nem írnak vissza rögtön akkor azt nem is erdekled.
2023. ápr. 4. 17:40
 35/39 anonim ***** válasza:
49%

"Én a kapcsolat előtt szoktam megismerni a másikat, nem közben. "

Milyen naív elképzelés :D Évek után is produkálhat meglepetést a másik.

2023. ápr. 4. 21:56
 36/39 anonim ***** válasza:
75%

"Nekem pl nincs ilyen programom és szívesen valaszolok pl olvasás vagy festés közben, ha úgy van."

Hát jó, csak legközelebb, ha netán éppen műtenek vagy a fogadat húzzák, ne lepődj meg, ha a doki szünetet tart, nehogy behisztizzen a nője/pasija.

2023. ápr. 4. 22:00
 37/39 A kérdező kommentje:

35.

Nem kell máshogy érteni azt, amit írok.

Nagyon jól tudom, hidd el. Arra céloztam, hogy nem a kapcsolat közben akarom megtudni, hogy mennyire egyeznek a belső értékeink és a jövőképünk.

2023. ápr. 5. 07:35
 38/39 A kérdező kommentje:

36.

Továbbra sem hisztizett senki.

Egyébként nem gondolom, hogy mindenki orvos lenne.

Nyilván nem kell folyamatosan vissza irni munka közben, de szerintem senki nem dolgozik 8 órabol nyolcat, vannak szünetek is.

2023. ápr. 5. 07:36
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

#29 Csak jelzem, hogy Facén vagy Messengeren ha nem lépsz ki, csak lecsukod az ablakot, online jelzi. De attól még nem vagy az. Szóval én pl. minden ilyen alkalmazásnál kiszedtem, hogy ne mutassa az online elérhetőséget.

1 csinált problémával kevesebb!

2023. ápr. 5. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!