Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként írtok vissza ismerkedés során ?
Sziasztok!
Úgy láttam egy kérdés alatt, hogy többen teljesen jól elvannak úgy ismerkedés alatt, hogy kilenc óránként vagy több napot kihagyva beszelnek az éppen aktuális féllel.
Én ezzel nem értek egyet (nem, a másiknak nem kell 0-24 elérhetőnek lennie, de szerintem ha randizunk már és komolyodik a dolog elvárható, hogy szóljon, hogy mikor nem er rá, nehogy zavarjam vagy ilyesmi). Természetesen ha pl családi program van, szólok én is előre, hogy utána tudunk beszélni, nem szívódtam fel.
" hogy szóljon, hogy mikor nem er rá, nehogy zavarjam vagy ilyesmi). "
Munkaidőben ne várjon el választ. Ha tudok és nem zavar, akkor úgyis írok.
Nem óhajtom senkinek bejelenteni, hogy mikor éppen hova megyek. MUnkaidő után írok, ahogy tudok. Rögtön, vagy pár órán belül.
Ki nem állhatom az 5 percenként jövő, semmiről nem szóló üzeneteket. Ennél már csak a számonkérő, hisziző pasikat utálom, hogy mi az, hogy fél órája nem válaszolok. :D
"Miért, te kapcsolatban csak arról beszélsz..."
Nem, de ezeket ne félóránként elpotyogtatva tálald, mert attól idegbajt kapok. Beszéljetek este szóban, találkozzatok, de bammeg, ha nekem percenként csippan a telefonom, akkor letiltom az illetőt.
Nekem nincs bajom ezzel, van párom, akivel normálisan kommunikaltunk, esténként órákat.
De ha ti naponta beszélgettek, akkor hogy derül ki, hogy a másik nem erdeklodik annyira? Ha nem ír egy hete, mert családi programon van, csak egy hét után ír egy sziát? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
#14 Hiába, mi le vagyunk pontozva. Mindjárt írok is az Emberemnek, hogy holnaptól óránként egy pitty, vagy viszlát! :-D
#1 voltam
Mivel szinte mindig telefon közelében vagyok és a legtöbbször megtehetem, hogy üzenetet olvassak és reagáljak rá, így kifejezetten gyorsan reagálok. És nem szoktam olyanokon gondolkodni, hogy a másik mit gondol, ki hogyan csinálja, megy-e játszmázás, jót vagy rosszat teszek ezzel, stb. Ha ismerkedésről van szó, akkor meg ott van az a tényező is, hogy nyilván azért vagyok benne egy ismerkedésben, mert én is szeretném azt, amit nyilván a másiktól is elvárok, bár hozzáteszem, hogy ez az esetek túlnyomó többségében nem így van.
33/F
17 ne legyél értetlen
Nem arról van szó, hogy egy két óránként kene válaszolni.
De pl ha valaki elérhető, de direkt nem nyitja meg az üzenetet, csak x órával később, szerintem az nettó jatszmazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!