Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen időközönként írtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként írtok vissza ismerkedés során ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy láttam egy kérdés alatt, hogy többen teljesen jól elvannak úgy ismerkedés alatt, hogy kilenc óránként vagy több napot kihagyva beszelnek az éppen aktuális féllel.

Én ezzel nem értek egyet (nem, a másiknak nem kell 0-24 elérhetőnek lennie, de szerintem ha randizunk már és komolyodik a dolog elvárható, hogy szóljon, hogy mikor nem er rá, nehogy zavarjam vagy ilyesmi). Természetesen ha pl családi program van, szólok én is előre, hogy utána tudunk beszélni, nem szívódtam fel.

2023. ápr. 4. 13:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Írkálni maximum a szükséges minimumot. Inkább találkozzunk hetente többször élőben, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor telefonáljunk párnaponta egy hosszabbat, a chatet hagyjuk meg időpontegyeztetésre vagy apróbb megbeszélni valókra. Számomra ez egy olyan kommunikációs csatorna ami semmit, de tényleg semmit nem ad egy kapcsolat kiépítéséhez vagy fenntartásához. Akinek arra van szüksége, hogy 2 óránként írjunk pár sort, azzal sincs semmi baj, de nem egymást keressük.
2023. ápr. 4. 14:50
 22/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. ápr. 4. 14:52
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt olyan a munkaköröm, ami nagy koncentrációt igényel (Pénzügyi elemző csoportvezető vagyok), másrészt az irodában nincsen mobilinternet, de ha lenne se tudnék visszaírni gyakran, mert folyamatosan koncentrálnom kell, és 1000 + 1 dolgot észben kell tartanom.

Munka előtt/munka után nincsen részemről hosszabb kommunikációs szünet, munkaidőben igen, de gondolom ez pozíció függő, sőt időszakfüggő is.

Üdv, a kérdés feltevője ami miatt a kérdésed született :D

2023. ápr. 4. 15:08
 24/39 anonim ***** válasza:

#16 Hidd el, ugyanúgy kiderül az érdeklődéséből, a kérdéseiből, a kommunikációjából!

#17 előtt #1 #4 és #10 voltam, csak már ez kijött belőlem, bakker!

2023. ápr. 4. 15:21
 25/39 A kérdező kommentje:
23, köszönöm neked is a választ! Nem értettem egyet a lánnyal, de én annak a híve vagyok, hogyha valakivel egy ideje megy a ranizgatas (tehát nem három napja beszélünk), akkor szeretek szólni, hogy mikor leszek elérhető
2023. ápr. 4. 15:26
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én esténként vagy akár reggel munka előtt is, felszoktam hívni a lányt akivel ismerkedek (ha szeretné, és ráér, erőltetni semmit nem szoktam), szóval nem szokott gondot jelenteni ha napközben nem vagyok online.

(23-as válaszoló voltam) :D

2023. ápr. 4. 15:26
 27/39 anonim ***** válasza:
50%

Aki pár órán belül nem jelentkezik azt nem igazán érdekled.

Sajnos ez a helyzet, hiába is próbáljátok az ilyen ghostingolós emberket mentegetni.

Minden eltűnés így kezdődik, hogy írsz neki, telnek az órák de nincs válasz (közben persze messengeren non stop elérhető).

2023-ban minden fiatalnak okostelefonja és mobilnete van.

Mindig a kezük ügyében van, még a wc-ülve is azt nyomkodják.

Semniből nem tartana egy pár szavas választ visszaírni, hogy nem hagyja kétségek közt a másikat.

Lehet lepontozni, de ez az igazság.

2023. ápr. 4. 15:38
 28/39 anonim ***** válasza:
50%
1-2 naponta, de akkor hosszasabban. Van életem,.az agyamra menne, ha valaki óránként kérdezgetné, hogy mizu.
2023. ápr. 4. 15:57
 29/39 A kérdező kommentje:

27-teljes mértékben egyet értek veled, magam is így gondolom.

Ha napközben valaki sajnál a másiktól néhány szót napközben (úgy, hogy közben online persze elérhető), az jatszmazik.

2023. ápr. 4. 16:16
 30/39 anonim ***** válasza:
75%

#29 ez nem azt jelenti hogy sajnálod a másiktól. Te nem dolgozol, jáesz iskolába? Nincs családod, hobbid, barátaid?

Mert az hogy te ennyire ráérsz irkálni az nem azt jelenti, hogy más is. Mert nem akarok minden pittyenésre ugrani a telefonhoz, munkában sokszor ki is van kapcsolva, tanuláshoz szintén, ha más programom van nem nézem. És bumm el is ment a nap. Én örülök ha a páromnak is van élete rajtam kívül és nem kell csapot papot otthagyva rohannom óránként.

2023. ápr. 4. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!