Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként írtok vissza ismerkedés során ?
Sziasztok!
Úgy láttam egy kérdés alatt, hogy többen teljesen jól elvannak úgy ismerkedés alatt, hogy kilenc óránként vagy több napot kihagyva beszelnek az éppen aktuális féllel.
Én ezzel nem értek egyet (nem, a másiknak nem kell 0-24 elérhetőnek lennie, de szerintem ha randizunk már és komolyodik a dolog elvárható, hogy szóljon, hogy mikor nem er rá, nehogy zavarjam vagy ilyesmi). Természetesen ha pl családi program van, szólok én is előre, hogy utána tudunk beszélni, nem szívódtam fel.
Jaj! Kellett ez a kérdés, mint egy falat kenyér!
A "naponta" tökéletes és bőven elég - nekem.
Elkeltem úgy is, hogy nem maceráltuk egymást sem az elején, sem most. És mégis tudtuk, hogy kellünk egymásnak.
N
Az, hogy neked elég, nem biztos, hogy másnak is.
Mindenkinek más a preferencia, van, aki a sűrűbb kommunikációt szereti. Miért lenne ez macera?
Amúgy nem rosszindulatból, de amíg nem alkot két ember egy párt, tehát csak ismerkedési fázis van, miről lehet óránkénz beszélgetni?
Tényleg érdekelne. :D
Mert valakit zavar, ha óránként pittyeg az üzenet vagy a Messenger, és ha nem kap választ, besértődik!
És igen, pont azért írtam, hogy 'nekem'. Én minden válaszomból magamból indulok ki, mert nem szeretek általánosítani. Ezért írom mindig, hogy 'nekem', 'szerintem', 'véleményem szerint'.
#1 voltam
Én a kapcsolat előtt szoktam megismerni a másikat, nem közben. Úgyhogy akármiről. Nem tudom, mitől lenne több téma akkor, amikor összejövünk.
Ha már az alap kommunikáció sem működik (ami ugye nem derül ki, ha naponta írunk egymásnak), akkor hogy lenne abból jó kapcsolat ?
Persze, de ha már minden általános információt tudsz róla. Mondjuk több hete beszélgettek, randiztatok is.
De nem jöttetek össze (még).
Akkor miről lehet beszélgetni ennyit?
Nyilván nem. De veled minden nap történik olyan sok esemény amiből óránként van téma?
Tényleg nem rosszból kérdezem, csak kíváncsi vagyok.
Kérdező, szerintem ha "csak" naponta beszélgettek, de az mondjuk este, amikor jobban ráértek esetleg, az neked nem alap kommunikáció? Én pl. napközben, munka közben nem is tudnék ismerkedésre, a leendő páromra koncentrálni, mert hát dolgozom.
#1, #4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!