Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha orvosok lennétek elhívnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orvosok lennétek elhívnátok a pácienseteket randizni?

Figyelt kérdés

A barátnőm gyógyszerész és halálosan beleesett a fogorvosába,aki egy ideje kezeli. Mondtam neki felejtős, hiszen a páciense…..nem fog lépni a doki, persze ő meg nem akar nyomulni , nagyon visszahúzodó egyébként

Azért írtam le a foglalkozását, mert sokan egyből támadnának, dr. a barátnőm is és elég jól keres, nem ezért tetszik neki a doki…

Szerinte attól még,hogy orvos-páciens,ha tetszene neki elhívná…..

Kb. Egyidősek is a dokival, pár év különbség doki javára

2023. márc. 27. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg rohadtul nem releváns a barátnőd milyen munkát végez.A kérdés szempontjából is csak azért fontos, hogy a fogorvosa tetszik neki, mert orvos-beteg kapcsolatban 100%-ig etikátlan viszonyba bonyolódni a pácienssel.Én biztosan nem tenném az orvos helyében.
2023. márc. 27. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Az orvosi etika szabalyaival szembemenne.
2023. márc. 27. 23:31
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Majd ha veget er a kezeles, udvariasan kozli hogy orvos szeretne valtanu, tobbe nem az orvosa. Utana meg randira hivja. Pont.
2023. márc. 27. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Simán ismerkedik az az orvos amelyik akar.. ne legyetek naivak.
2023. márc. 27. 23:47
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem praktizálok, de orvos végzettségem van, nekem nem férne bele. Nem azt mondom hogy véletlen nem alakulhatnak úgy, hogy egy ex pácienssel összejöttem volna, de direktben, tartósan kezelt pácienssel tuti nem. Az orvos-beteg viszony a modern korban partneri ugyan (annak kéne lennie), de ennek ellenére is van egy erős kiszolgáltatottság faktor az egészben. Nem etikus a nekem egészségileg kiszolgáltatott személy érzelmeire alapozni, azt kihasználni, mert ez nem tiszta vonzódás, hanem egyfajta rajongás a másik iránt (főleg nőknél), amit összekevernek a vonzódással és szerelemmel. Remélem érthető hogy mire akarok kilyukadni, de ezt egy aszimmetrikus kapcsolatnak tartom, amibe kár belebonyolódni.
2023. márc. 28. 01:36
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem hívnám el. Van elég hal a tengerben, hogy ne a saját kliensével/páciensével/diákjával hetyegjen az ember, én ezt vallom. Egyébként felnőtteket tanítok, a tanítványaim nem célcsoport, soha nem is lesz az.
2023. márc. 28. 02:06
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Rosszup is lennék ha a dokim nekikállna rámnyomulni. Olyan lenne mintha zsarolna, ha beadom a derekam normalisan kezel ha nem akkor sirekt elrontja a fogam.
2023. márc. 28. 03:51
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

*direkt

Mert amugyis vannak ilyenek hogy ha korzetiként mész hozzá soha nme lesz jo a fogad de ha fizetsz akkor megcsinálja rendesen.

Es nem csak fogászat ilyen.

Engem felfázással kezelnek félre allandoan. Ha még nyomulni is akarnának hát kétségbeesnék hogy igy se segít senki, de ürítésre meg vennének.

2023. márc. 28. 03:52
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy tudom, csak addig nem lehet pácienst randira hivni, amíg az adott beteg az orvos kezelése alatt all.
2023. márc. 28. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Sok hülyeség elhangzott az eddigi válaszokban.

Természetesen semmi nem tiltja, nincs etikai probléma sem belőle. Az egy másik kérdés, amit 5-ös írt, hogy NEKI probléma lenne, ezért ő személy szerint nem csinálná. Oké, ez az ő döntése, de ha egy másik orvos igen, abból sem lenne semmi probléma.

Ez kb. ugyanolyan, mintha a mosógépszerelő vagy a pizzafutár akarna az asszonykához közeledni, mikor ő odahívja. Be is jöhet, pofára is eshet vele. Ha alkalmazott, és panaszt tesz az asszonyka emiatt, akkor a főnöke kirúghatja.

Egyedül a pszichiáter szakorvos, ill. pszichológus (ő nem orvos) esetében igaz, hogy etikai vétség a páciensükkel szerelmi-szexuális viszonyba keveredni. Ezt gondolom mindenki megérti, de a fogorvostól a nőgyógyászig senki másra nincs ilyen korlátozás. A nő is értelmes, akarattal bíró ember, jogában áll nemet mondani. Ha pedig a másik fél erőszakoskodik, zaklatja, az ugyanúgy bűncselekmény, mintha bárki bárhol követné el.

Kérdező, a barátnőddel kapcsolatban, ha biztosra akar menni, akkor kezdeményezzen ő. Ha ehhez félénk, akkor elég valószínű, hogy csak a vágyakozás marad neki. Az orvosok elég nagy része úgy gondolkodik, mint 5-ös, meg egyébként is könnyen ismerkednek, nincsenek rászorulva ilyen dologban a pácienseikre.

2023. márc. 28. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!