Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi többtízezreket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi többtízezreket költ minden randin, akkor biztos fontos neki a nő?

Figyelt kérdés
Vagy még így is lehet, hogy több vasat tart a tűzben?

ma 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
sőt, az is lehet, hogy egy laposföld hívő gyíkember.
ma 14:31
 2/21 A kérdező kommentje:
😆😆
ma 14:35
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Van miből költenie, ennyi a megoldás. Aztán lehet hogy egy nagy madár, vagy pénzzel akarja megvenni a nőt. Nincs ezzel gond, a zsák mindig megtalálja a foltját.
ma 14:39
 4/21 A kérdező kommentje:
3-as jó,de nem a kérdésre válaszoltál.
ma 14:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Az is tarthat több vasat a tűzben, akinek van pénze, és az is, akinek nincs.

Ez totál független attól, hogy mennyit költ a nőre. Persze jó érzés bekajálni (és rendre be is kajálják, főleg a fiatalabb tapasztalatlanabb lányok) hogy ha ennyit költ rá, akkor biztos komoly. Mellesleg e téren lévő naivitásukat a lányoknak előszeretettel szokták is kihasználni a gazdagabbak.

De nem a költéstől lesz komoly.

Egy nő, ha már idősebb lesz és megégette magát, akkor fogja majd fel igazán.

ma 14:42
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket, találkoztam olyannal is aki addig költött amíg becserkészett.
ma 14:43
 7/21 anonim ***** válasza:
6-os, jaja ez a menet az ilyen esetekben.
ma 14:50
 8/21 A kérdező kommentje:
Én már szexeltem vele többször is és még mindig sokat költ. Amúgy a gazdag pasik se költenek sokat olyan nőre, akivel nem komoly a szándékuk. Csak mert van pénzük, nem jelenti azt, hogy szeretik szórni.
ma 14:54
 9/21 anonim ***** válasza:
64%
Valszeg nem tud pénzt kezelni. Nemsokára kölcsön fog kéregetni. Aki gazdag, az nem ilyen.
ma 14:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a tetteiből kéne, hogy megnyilvánuljon, én inkább arra következtetnék, hogy meg akarja vásárolni a szeretetemet vagy, hogy ha valamit elkövet akkor majd ezzel könnyebb lesz ezzel kompenzálnia mint érzelmekkel és beszélgetéssel kifejezni. Legalábbis én erre következtetnék. De lehet rosszul gondolom.
ma 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!