Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi többtízezreket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi többtízezreket költ minden randin, akkor biztos fontos neki a nő?

Figyelt kérdés
Vagy még így is lehet, hogy több vasat tart a tűzben?

nov. 1. 14:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
50%
Én sosem költöttem sokat egy nőre, mégis szexeltem, sőt lett feleségem, családom. Amelyik nő élvezi hogy költenek rá, nem az esetem. Miért? Mert nekem az jött le mindig, hogy a pénzemet akarja, a pénzemért megveszem őt, a pénzemért szexel. Nekem az erős, független nők jöttek be, aki szépen és intelligensen elutasítja a férfit, amikor az szórni akarná rá a pénzét.
nov. 1. 18:06
 22/37 A kérdező kommentje:

21

XD miért utasítanám el, ha ő szívesen teszi és elutasítja, hogy én fizessek? Te fel se fogod milyen az, ha valakinek százmilliós vagyona van. Nem a félmilliót kereső párjával fogja fizettetni a programokat, mert neki nyilván nem férne bele, a férfinak meg tökmindegy, nem lesz ettől szegényebb.

nov. 1. 19:26
 23/37 anonim ***** válasza:
22. Van aki eladja testét és lelkét. Amúgy meg baromi sok nőnek van 100 milliókat lesimogató hapsija. Azt tudtad hogy amikor a pasi ennyit kifizet egy nőnek, akkor azért ő is benyújtja az igényeit. Ne lepődj meg ha s*ggből szájba, mélytorok gyomorsavval. Csak szólok, de hát gondolom neked nem nagy ügy áruba bocsátani magad. Van ilyen.
nov. 1. 21:21
 24/37 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy hót mindegy a kérdezőnek. Miért utasítaná el ... persze, jól érzi magát, bármi is lesz majd később. Épp ezért értelmetlen a kérdés, mert bármi is lesz, az a kérdezőnek megfelel, hiszen most költés van rá.

Kérdés lezárható. (megnyitni se volt értelme)

nov. 2. 08:44
 25/37 A kérdező kommentje:

24 ne te mondd meg, hogy ki milyen kérdést írhat ki ide, abszolút semmi közöd hozzá :)

A kérdés arról szól, ha tudnátok értelmezni, hogy csak komoly szándékkal költekezik-e ennyire egy férfi, esélyes, hogy nem kavar akkor más nőkkel is? Nem arról szólt a kérdés, hogy elfogadjam-e vagy sem, de ti persze imádtok egyből rárepülni az ilyen kérdezőkre és játszani az álszentet, mintha ti nem ugyanezt tennétek a helyemben :D

23, nem prostituált vagyok, ez egy párkapcsolat, azt vállalok be, amihez kedvem van. Ha prostit akarna, ennél sokkal kevesebbért is találna.

nov. 2. 09:23
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
A kérdező nem gyengén mentális beteg😅
nov. 2. 09:44
 27/37 anonim ***** válasza:

25, uh ... ebből a fogalmazásból látszik, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de nem baj.

Legyen igazad, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.

A kérdés eleje még normális volt, azzal nincs gond. Utána mutattad ki a fogad fehérjét, hogy "Így még ha meg is csal, legalább nem jártam rosszul vele." ergó hótmindegy a végkimenetel, most költés van, és kész, neked így is úgy is win-win bármi lesz. Szóval akkor odajutunk ezzel az elszólásoddal, hogy igazából a kezdeti kérdésnek sem volt jelentősége.

És nem arról írtam, hogy el kéne utasítanod vagy sem, hanem a többi válaszolóra reflektáltam, hogy szemmel láthatóan neked mindegy, szóval miért is utasítaná-e el egy olyan, mint te. Értsd; semmit nem írtam arról, hogy elfogadd-e vagy sem. Szóval ez az állításod is légből kapott.

Az álszent jelző meg megint hogy jön ide? Dobálózni random ide nem illő kifejezésekkel bárki tud bruh.

Megjegyeztem hogy az elszólásaid után értelmetlen volt a kérdésed, mert - ismétlem - az elszólásaidból szemmel látható, hogy mindegy neked a végkimenetel. Ebből hogy jön le bármi is, hogy álszent a másik ... mégha az is volnék, hogy jön ez ide ... értem hogy valamit vissza akarsz írni nekem, de valami kontextusba passzoló kéne, ami reflektál az én írásomra, az "álszent" meg minden, csak ide nem passzoló.

Suliban a magyar órán oda kellett volna figyelni, és akkor menne a szövegértelmezés.

nov. 2. 09:58
 28/37 A kérdező kommentje:

Neked kisebbségi komplexusod van, mert nem tudnál ilyet nyújtani egy nőnek. Ezért elkezded ezt a kötözködést, hogy nekem biztos csak a pénze számít és minden más mindegy nekem. Ha téged ez megnyugtat…leszarom😆

nov. 2. 10:02
 29/37 anonim ***** válasza:

Na, falra hányt borsó, mégegyszeri nekifutásra se ment neki felfogni...

na mindegy, megpróbáltam.

Amúgy nem vagyok lezbi, heteró vagyok, nincs mit nyújtanom egy nőnek, bocsi, ez a légbőlkapott odaköpés megint szarul sült el.

De a tipikus falfelhúzó "leszarom" védekezés már 1 fokkal jobb.

nov. 2. 10:07
 30/37 A kérdező kommentje:
29 ja akkor meg csak irigy vagy mert sosem kaptál ilyen bánásmódot férfitól. Hit the gym invesztálj sok pénzt a külsődbe és akkor fogsz. Ez a titka.
nov. 2. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!