Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire fontos nektek,h a férfi vezessen kocsit?
Páromnak 20 éve van jogsija és autója. Mikor megismerkedtünk, elmondta, hogy az autót csak indokolt esetben használja, pl. ha nagybevásárlást csinál vagy ha messzebbre kell mennie. Viszont városon belül mindenhova gyalog megy (nem a fővárosban lakott, hanem megyeszékhelyen). Ez azt jelentette, hogy a 2-3 km-re lévő helyekre mindig gyalog ment. Nekem ezzel egyáltalán nem volt bajom, sőt, örültem, mert lehetett vele nagyokat sétálni és fontosnak tartotta megóvni az autót, ugyanis nagyon nem tesz jót az autónak, ha csak pár km-t mennek vele. Azóta is így élünk együtt, rengeteg helyre gyalog megyünk. Teljesen rendben van.
Sajnos sokan már a sarki boltig is autóval mennek, ami szerintem óriási luxus. Nem viccelek, egy volt kolléganőm a 200 méterre lévő boltba is autóval ment el három zsemléért reggelente.
Ja semmi értelme, de végül is megengedhetem magamnak :D
Abszolút felesleges luxus, mert szükségem egyáltalán nincsen rá, csak néha így hétvégente vezetgetem, párszor jól jön,amikor lemegyek vele a Balatonra,de oda is sokszor inkább vonattal megyek,főleg péntek délután:D
Nekem szimpatikus az 5-ös hozzászóló. Egy fehérvári férfi vagyok, aki szintén nem szeret vezetni. Helyette sétálni, bicózni szeretek:) Te merre laksz, kedves ötös?
Amúgy ez az autóval wc-re járás magyar szokás. Nálunk fejlettebb országokban már rég túlléptek ezen:
"a koppenhágai lakosság hatvankét százaléka jár biciklivel iskolába vagy munkahelyre, a közösségi közlekedést mintegy huszonegy százalékuk veszi igénybe, és csupán kilenc százalékuk használ autót, holott a helyiek huszonöt százaléka rendelkezik gépkocsival."
A fenti egy részlet ebből a dán főváros biciklizési helyzetéről szóló, nagyon inspiráló cikkből való:
9.
"Amúgy ez az autóval wc-re járás magyar szokás. Nálunk fejlettebb országokban már rég túlléptek ezen"
Akkor az Usa eléggé fejletlen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!