Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy 193cm 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy 193cm 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Tinderen matchaltem vele elhívtam szombaton kávézni sétálni beszélgetni és igent mondott.

34F vagyok 182,5cm,ha kihúzom magam elérem a 183cm-t is.

ma 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Tudja, hogy 183 cm vagy vagy hazudtál neki?
ma 12:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudja,hogy annyi vagyok és azt is,hogy idősebb vagyok nála
ma 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem a cm-ek miatt hanem a korkülönbség miatt.
ma 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Akkor mi itt a kérdés? Ezek szerint ő randizna veled meg te is vele. Akkor mit érdekel, hogy mások mit tennének a helyetekben?🤣
ma 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!!
ma 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem fura lenne h magasabb nálam 10 centivel.
ma 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Miért ne?

Én egyszer egy 198 centis lánnyal randiztam. 170 vagyok. Semmi akadálya nem lett volna, csak neki végül túl soknak bizonyult a korkülönbség.

ma 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Én 24 éves nőként is sokszor érzem, hogy nem találom meg a közös hangot a 20 éves lányokkal, mert ebben a korban rettenetesen sokat fejlődik az emberek értelmi szintje.

Te 34 évesen, mégis hogy az istenbe tudsz vonzódni egy 20 éves, egyetemista korú lányhoz??

Hogy vagy te azon az intelligencia szinten, hogy jól tudod érezni magad, a vele való beszélgetés során?

Alig van ennél nagyobb szégyen egy harmincas korú férfinak.

ma 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!