Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy 193cm 20 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Tinderen matchaltem vele elhívtam szombaton kávézni sétálni beszélgetni és igent mondott.
34F vagyok 182,5cm,ha kihúzom magam elérem a 183cm-t is.
nov. 1. 12:12
11/15 anonim válasza:
Ha elhívtad, az a minimum, hogy elmész. Ha igent mondott, nyilván nem zavarja, hogy alacsonyabb vagy. Szerintem bunkóság és bántó egy leegyeztetett randira nem elmenni. Én elmennék.
F
12/15 anonim válasza:
Kizárt. Nekem egy ilyen lány nem szexi, 20 évesen meg a 21. században még bőven gyerek. Miről beszélgettek majd? A mobil fox appról? Vagy a balázs kicks-ben melyik 500EFt-os cipőben lehet a legmenőbb semmitmondó tiktok videót csinálni?
13/15 anonim válasza:
12.
20 évesen, fegyveres szolgálatot ellátó katona, rendőr, vagy őr is lehet. Sőt hivatásos sofőr is.
Azokat sem engednéd neki?
14/15 anonim válasza:
#12 Azért nem minden 20 éves tart itt.
Én egy 18 éves lánnyal beszélgettem, érettebb volt mint a 31 éves exem.
15/15 anonim válasza:
13. Hagyjuk már, te is lehetnél sárga villamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!