Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepte, hogy én járok egy klubba, amit én negatívumként érzékeltem. Intő jel vagy semmi jelentősége?
Szóval van egy srác, akit két hetek ismerek kb, a héten még nem randiztunk (betegség miatt), de pótoljuk a hosszú hétvégén. Múlt héten 2x találkoztunk. Messengeren minden nap beszélünk, rendszeresen kérdezi mi van velem, hogy telt a nap és tegnap voltam egy klubban, ami egyedülállóknak való, ilyen beszélgetős klub, mivel több embert is ismerek onnét, de már nyár eleje óta nem voltam (persze vannak újak is). Bizony lehet ismerkedni is, ha úgy van, bár nem a klasszikus értelemben véve, nekem is több ellenkező nemű ismertségem is lett onnét.
A srácnak meg is magyaráztam, hogy alapvetően ez egy beszélgetős klub egyedülállóknak, ám még így is meglepte a dolog, hogy én "ilyen helyekre járok". Hozzá kell tenni, hogy amióta egyedülálló lettem, eléggé fellendült a társasági életem és ami eszembe ötlött az az, hogy végülis nem vagyunk együtt, de a srác már kvázi kissé számon kér egy ilyen dolog miat. Nyilván, ha összejönnék valakivel, a klubb beszélgetős, "egyedülállós" részéből ki kéne lépnem, ettől függetlenül az ottani ismertségeket nem kell törölni.
Ez intő jel lehet vagy semmi jelentősége? Nem igazán szeretnél olyan embert, aki beleszól ilyen dolgokba. Ő kvázi bele nem szólt, de furcsa volt ez a megnyilvánulása. Felhozzam ezt a következő randin?
Nekem ebben az a fura, hogy azt írod, 2 hete ismeritek egymást, de őt meglepte, hogy milyen helyre jársz. Valószínűleg tengernyi dolgot nem tudtok egymásról, szóval minden, ami meglepi, az azért van, mert már kialakított rólad egy képet a fejében, mielőtt megismerne.
Ezt nem mondanám számonkérésnek, de ezt nem szeretem. Velem is volt már ilyen nemcsak romantikus kapcsolatban, hogy valaki, aki nem ismert, elképzelt valamilyennek, aztán meglepődött, hogy nem az a valóság, amit ő megálmodott nekem háttérsztorinak.
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Én nem fogalmaznék ilyen szépen, mint az első, hogy “nem szeretem”, én konkrétan egy idegesítő, szánalmas alaknak gondoltam, mert így próbált bevágódni, hogy rólam olyanokat mondott, hogy én ennél sokkal értelmesebb, felnőttebb, intelligensebb stb vagyok, minthogy x személyekkel lógjak, mert az egyik drogozik (nem voltunk olyan viszonyban, hogy érdekeljen, csak munkahelyi haverok voltunk, felőlem azt csinált azon kívül, amit akar), a többi simán csak éretlen, gyerekes és hogy én mennyivel jobb vagyok náluk. Igazából őket se ismerte meg engem sem, de a fsza az állt, valamit mondani kellett. Nekem hányingerem van az ilyen emberektől, akik idealizálnak magukban valamit aztán előadják neked, hogy te olyan vagy, amilyennek ő gondol szóval viselkedj is légyszi aszerint.
Ez a “meglepett, hogy ilyen helyekre jársz” is egy burkolt “nem kéne ilyen helyekre járnod” akar lenni amúgy, máskülönben simán csak rákérdezett volna, hogy mi ez, mit csináltok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!