Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepte, hogy én járok egy klubba, amit én negatívumként érzékeltem. Intő jel vagy semmi jelentősége?
Szóval van egy srác, akit két hetek ismerek kb, a héten még nem randiztunk (betegség miatt), de pótoljuk a hosszú hétvégén. Múlt héten 2x találkoztunk. Messengeren minden nap beszélünk, rendszeresen kérdezi mi van velem, hogy telt a nap és tegnap voltam egy klubban, ami egyedülállóknak való, ilyen beszélgetős klub, mivel több embert is ismerek onnét, de már nyár eleje óta nem voltam (persze vannak újak is). Bizony lehet ismerkedni is, ha úgy van, bár nem a klasszikus értelemben véve, nekem is több ellenkező nemű ismertségem is lett onnét.
A srácnak meg is magyaráztam, hogy alapvetően ez egy beszélgetős klub egyedülállóknak, ám még így is meglepte a dolog, hogy én "ilyen helyekre járok". Hozzá kell tenni, hogy amióta egyedülálló lettem, eléggé fellendült a társasági életem és ami eszembe ötlött az az, hogy végülis nem vagyunk együtt, de a srác már kvázi kissé számon kér egy ilyen dolog miat. Nyilván, ha összejönnék valakivel, a klubb beszélgetős, "egyedülállós" részéből ki kéne lépnem, ettől függetlenül az ottani ismertségeket nem kell törölni.
Ez intő jel lehet vagy semmi jelentősége? Nem igazán szeretnél olyan embert, aki beleszól ilyen dolgokba. Ő kvázi bele nem szólt, de furcsa volt ez a megnyilvánulása. Felhozzam ezt a következő randin?
Én azért élőben is megvárnám, hogy felhozza, és megnézném, ott milyen fejeket vág hozzá. Írásban azért sok minden kétértelmű tud lenni. De ha élőben is ezen lovagol, az bizony elég nagy red flag 2 randi után.
Btw. mi ez az ismerkedős klub? :) Engem is érdekelne.
Lehet, hogy szimplán ismerkedős klubnak gondolja.
És talán az lepte meg, hogy bár ismerkedtek egymással, de ezzel párhuzamosan oda is elmentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!