Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha ezekután újra elhívnám?
5 éve Facebookon cseteltem egy lánnyal, napokig tök jól elbeszélgettünk, aztán elhívtam túrázni, amire rábólintott. Faszán megterveztem az egészet, szabadnapot is kivettem miatta, aztán az esemény előtt néhány órával lemondta valami béna indokkal. Viszont nem hajtott el teljesen, hanem ajánlott egy másik időpontot. Ez nem vígasztalt, és elég pipa voltam amiért lefújta, majd valami olyasmit írtam, hogy szólhatott volna hamarabb, hogy legalább ne kérjek szabadnapot. Ezután gyorsan elhalt a beszélgetés, gondolom rossz néven vette amiért a szemére vetettem, hogy lemondta.
Aztán most, 5 évvel később egy áruházban dolgozik, és kedvesen odajött hozzám a "segíthetek?" eladói szöveggel. Persze ez a munkája, hogy kedves legyen, de valamiért úgy éreztem, hogy ez a nyájas kedvesség személyesen nekem szólt. Az sem biztos, hogy felismert, hogy én vagyok az a srác, akivel annó csetelt.
Jó ötlet lenne újra elhívni, vagy már úgyis leírt magának, hogy egy durcis hisztis f@sz vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!