Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben elhívnátok randira a lányt vagy paráznátok tőle?
Figyelt kérdés
A csaj szó szerint olyan mint egy vámpír
-Hullafehér a bőre, nem is barnul
-A szemfogai természetellenesen hosszúak és hegyesek (megmutatta a fogait tényleg eredetileg ilyen neki)
-kedveli a sötét ruhákat általában fekete bőrcuccokban jár
-éjjeli bagoly
-utálja a fokhagymát
-valami elképesztő vonzerővel rendelkezik. Olyan hipnotikus tekintete van, tudjátok és annak ellenére hogy relytélyes és titokzatos az emberek (főleg a férfiak) rendszeresen "megőrülnek" a közelében
Most szerintetek hívjam el vagy offoljam?
2022. okt. 18. 11:22
2/22 anonim válasza:
Ha nem próbálod ki, hülyén halsz meg! Ne variálj, lehet, hogy életed legnagyobb élménye lesz.
3/22 anonim válasza:
Miért offolnád, ha egyszer tetszik? Nem értem. Kicsit fura, de nyilván így is bejön és vonzónak találod, akkor miért ne hívnád el?
5/22 anonim válasza:
leírás alapján bejön, különleges :D
6/22 anonim válasza:
Fogj egy cölöpöt, széklábat, vagy legalább egy lapátot a sufniból és menjél rá. Ha agresszívan viselkedik használd a szerszámodat a jó isten reményben.
7/22 anonim válasza:
Annyira dzgd meg, hogy amig el emlékezzen rá.
8/22 anonim válasza:
Persze és repkedni is szokott mint a denevér? 😂 Kicsit furi a csaj, de ha bejön simán mennék. Szerintem sem farkasemberré nem változik, sem a véred nem fogja szívni. Te viszont szívj kevesebb spanglit, vagy legalábbis nőj fel ha elhiszed hogy vannak valódi vámpírok.
9/22 anonim válasza:
Én már elhívtam amíg te itt tanakodtál. Így jártál... 😄
10/22 anonim válasza:
Elhívnám, ha épp nincs harapós kedvében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!