Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívnátok ismerkedni egy lányt, aki pl. a McDonaldsban dolgozik, vagy egyéb hasonló helyeken?
Figyelt kérdés
Nyilván nagyon sok srác próbálkozik a kiszolgáló, mondjuk mcdriveos lányoknál.
Én pár hete látásból már ismerek egy lányt, többször beszélgettünk ilyen röpke mondatokat, de úgy érzem, hogy nagyon szimpatizálunk egymással.
Mit gondoltok?
A kocsiból ülve felvethetem neki az ötletet, hogy találkozzunk valamikor kettesben?
Vagy napi ötvenszer történik velük ilyen randevú invitálás?
Szerintetek?
Köszi
2022. márc. 28. 21:51
1/8 anonim válasza:
Igen, ez naponta vagy 50szer megtörténik velük. Garantált fail, ha meló közben ilyet beböffentesz neki.
3/8 anonim válasza:
Esélytelen. Naponta 100 bunkó bepróbálkozó közül soha, sehogy, semmivel nem fogsz kitűnni. De esetleg próbálkozhatsz 50 szál vörös rózsával és a telefonszámoddal. 🤣
4/8 anonim válasza:
Mi történik ha megpróbálod? Én egyszer csak így random megszolitottam a csajt, sokkal szebb volt, mint akikről álmodoztam és igent mondott, úgy lesokkolt, mint mikor elmentem egy nagyon jó posztra felvételizni és felvettek. Köpni nyelni nem tudtam el is nevettem magam, hogy nem számítottam az igenre, aztán taliztunk...
5/8 anonim válasza:
Mondjuk, ha vmi vagany kocsival allitasz oda, mondjuk egy Type R-rel akkor lehet, hogy beadja. De lehetoleg muszak vegen menjel.
6/8 anonim válasza:
Bankkártyával fizetnék és egy kis cetlire felírnám a számom. Ha nem droid a csaj elolvassa.
7/8 anonim válasza:
Type R? Most komolyan? Azzal nem kell gizdaskodni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!