McDonaldsba és hasonló gyors-éttermekbe járó emberekről mi a véleményetek?
Szerintem alapvetően csak erről nem lehet megítélni senkit. Maximum annyit, hogy szereti ezeket a kajákat, és nem az egészséges táplálkozás híve.
Néha én is beülök, nagyjából havonta-kéthavonta egyszer, a kávéjukat pl. nagyon szeretem, különösen a hosszúkávét és a csokis jegeskávét.
Mi lenne a véleményem!? Semmi! Mindenki oda jár ahova akar és azt eszik , iszik amit akar! Nekem nincs semmi közöm hozzájuk, hogy bíráljam őket! Ha valaki havonta 1-2x jár oda oké, tegye. Ha valaki hetente 4-5-naponta jár oda az ő dolga, járjon oda.
Én foglalkozom a saját dolgommal!
Én olyan havi 1-2x járok oda kipróbálni az aktuális termékeket. Néha néha ezt azt eszem, de ennyi.
Úgy gondolom aki rendszeresen és változatosan eszik annak ezt a Mekis kaját a szervezete feltudja dolgozni. Mellette a megfelelő és rendszeres mozgással az ember nem fog elhízni.
Egyetlen véleményem van róla, hogy nem foglalkozik az egészségével. Persze ez is csak akkor áll, ha heti több alkalommal, szinte minden nap ott kajál.
Viszont ez az ő dolga.
Persze ha valaki heti max. egyszer megy be, és mellette változatosan étkezik, akkor nem hiszem, hogy padlóra vágná a szervezetét vele.
Mondjuk személy szerint úgy évente egyszer szoktam bemenni. Nyáron fagyizni viszont többször szoktam ott. A fagyijukat nagyon szeretem, és még olcsó is ráadásul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!