Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívnátok randizni az álomnőt, ha úgy gondoljátok, az párkapcsolatban él?
Figyelt kérdés
Kezdeményezett nálam egy srác de csak a FB-on és azóta rendszeresen beszélgetünk messengeren. Általában ő keres engem és nagyon jól elvagyunk, de randira még nem hívott el. Valamelyik nap átnéztem az adatlapomat és ráleltem egy fotóra, amin még az exem is rajta van. Felmerült benne, hogy azért nem hív randira, mert azt hiszi, van párom!? Nem kérdeztük egymást, van-e párja a másiknak, így ez nincs tisztázva, de elég egyértelműen közeledünk egymás felé.2021. febr. 5. 19:05
2/3 anonim válasza:
Na, 2021-ben ilyen egy "normális" nő.
Valószínűleg nem randit akar, csak megdugni. Érthető módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!