Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak, mennyire gondoljátok komolyan a párkapcsolatot egy kövér nővel?
Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, látom és olvasom azt, hogy a duci/kövér hölgyek milyen vonzóak a férfiak számára. Az lenne viszont a kérdésem, mennyire tartós kapcsolatot keresnek azok a férfiak, akiknek akár a 110-120-130-140 kiló sem okoz problémát? Vagy inkább kipróbálási alapon az alkalmi kapcsolat vonz benneteket? Mennyire vállalnátok fel egy kövér lányt hosszabb távon utcán, család előtt, barátok előtt ?2019. jún. 26. 16:25
1/9 anonim válasza:
Én szeretem a husit, de azért 100 kiló és afelett nekem is sok, főleg, hogy én csak 70 vagyok :D
2/9 mikeXxX válasza:
Sok itt a kamu válasz. Van aki érdekelne komolyra is de az inkább max 80 . 40f
3/9 anonim válasza:
Nem kamu ez annyira, ha elmegyünk valahova sokszor a 100kgs barátnőmet jobban megnézik és megszólítják :) sokaknak bejon ...az hogy komoly kapcsolatra e ..nem minden esetben
De nem ettől fugg /) vékony nővel sem akar mindenki komoly kapcsolatot
4/9 anonim válasza:
Volt már kövér barátnőm is és a 110 vagy 140 kg sem okozna problémát.
5/9 anonim válasza:
Én kifejezetten vonzónak találom a dagi lányokat, ha a lánynak a személyisége is tetszik, és én is bejövök neki, akkor egyértelműen komolyan gondolnám a dolgot. Ha pedig szeretnénk egymást, pont leszarnám, ki mit gondol.
6/9 anonim válasza:
150-200 kg feletti nők az eseteim
7/9 anonim válasza:
Nekem nem hátrány, ha egy nő kövér. De mint minden nővel, annyira "komoly" a kapcsolat, amennyire szerethető és belészeretek. Illetve ha olyan időszakom van, hogy nem akarom lekötni magam, akkor se sovány, se kövér nőt nem keresek hosszú kapcsira. Egyébként a 100-150 kiló körüli nők jönnek be, az ilyen hölgyek írhatnak :)
27/F
8/9 anonim válasza:
Én csak komoly kapcsolatban gondolkodom, így magától értetődő, hogy felvállalom a párom, mindegy hány kiló.
9/9 anonim válasza:
Nekem csak duci csajom volt es a gyerekeim anyja is az mert utalom a gebe csajokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!