Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyemben elhívnátok randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben elhívnátok randira a lányt vagy paráznátok tőle?

Figyelt kérdés

A csaj szó szerint olyan mint egy vámpír

-Hullafehér a bőre, nem is barnul

-A szemfogai természetellenesen hosszúak és hegyesek (megmutatta a fogait tényleg eredetileg ilyen neki)

-kedveli a sötét ruhákat általában fekete bőrcuccokban jár

-éjjeli bagoly

-utálja a fokhagymát

-valami elképesztő vonzerővel rendelkezik. Olyan hipnotikus tekintete van, tudjátok és annak ellenére hogy relytélyes és titokzatos az emberek (főleg a férfiak) rendszeresen "megőrülnek" a közelében

Most szerintetek hívjam el vagy offoljam?

2022. okt. 18. 11:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és harapok. Bár én szeretem a fokhagymát és vintage ruhákban járok, de csak szoknyát hordok. A többi viszont igaz rám is.
2022. okt. 18. 12:15
 12/22 anonim válasza:
100%
Azért kereszt legyen rajtad a biztonság kedvéért. :D
2022. okt. 18. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Én egy sötét sikátoron azért keresztül vinném. Ha mindketten szüzek maradunk akkor adnék esélyt a kapcsolatnak.
2022. okt. 18. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Randizás előtt nőj fel annyira hogy el tudj választani a képzeletet a valóságtól. Most komolyan be vagy tojva a csaj külsöjétől, és holmi fiktív lényke képzeled?
2022. okt. 18. 12:49
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
"Fák je", csak a kérdés nemkicsit kamu, mert ez a típus csak rajzfilmekben létezik.
2022. okt. 18. 14:10
 16/22 anonim ***** válasza:
44%

Akkor ennyi erővel én sem létezek? Márpedig van ilyen.

11-es voltam.

2022. okt. 18. 14:12
 17/22 anonim ***** válasza:
16%

16.

Anonim fórum - itt bárki lehet bármi, csak pár leütés kérdése a klaviatúrán és elég, ha nincs kiírva állandó nicknév, mert így a következetesség sem számít.

2022. okt. 18. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Anonim fórumon sem feltétlenül hazudik valaki. Így mi értelme lenne? Annál jobb az életem minthogy hazudjak. De úgy tűnik neked nem.
2022. okt. 18. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

18.

A gond az, hogy ezeket sem tudod igazolni vagy cáfolni. Itt bármit lehet írni, merő szórakozásból, kitalált trollkodásból vagy épp hencegésből. És ez is szokott történni. De nem csak itt, hanem az online térben kb. minden anonim helyen. Az utolsó mondatod pedig egy nagyon olcsó támadási kísérlet, de mivel bárki lehetsz, így olyan ez, mint amikor a tömegből odakiált egy ismeretlen, hogy "b...meg!" - nem számít.

2022. okt. 18. 14:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Paráznék is tőle, de engem is vonzana:). Szóval elhívnám.
2022. okt. 18. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!