Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól, ti hogy reagálnátok, ha egy random srác rátok írna és elhívna egy hétvégi találkozóra, valamilyen programra?
Kapásból nem vagy inkább előtte beszélgetnétek vele 1-2 napot, vagy mi alapján lesz szimpatikus a kérés?
Hány nappal a program előtt lenne jó megkérdezni?
Bennem lenne, hogy ez körlevél csak több csajnak. Ha ennyire nem számit az se, hogy ki vagyok, csak az, hogy nő van a képen.
Es amelyik elmegy az lesz a befutó. Azaz mindegy melyik.
Akinek ennyire mem számit a másik ember csak az hogy lány/nő, akinek mindegy, az nem az én szintem.
Én szeretem ha egy pasi válogat is.
Köszönöm a válaszokat
csak valahogy a szia szimpatikus vagy van e kedved beszélgetni (nyilván nem szó szerint így megfogalmazva) beszélgetést indítást sem érzem túl erősnek
Mi fogott meg benne? (Ha semmi, csak jól néz ki és hátha összejön, engedd el)
Ha vam valami, pl egyező hobbi, akkor azzal kapcsolatban írj rá.
Én instant visszautasítanám, van párom. Ha nem lenne, akkor is, nem ismerkedem neten. Ha ismerem valahonnan távolról, pl egyetem, akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!