Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoktól, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól, ti hogy reagálnátok, ha egy random srác rátok írna és elhívna egy hétvégi találkozóra, valamilyen programra?

Figyelt kérdés

Kapásból nem vagy inkább előtte beszélgetnétek vele 1-2 napot, vagy mi alapján lesz szimpatikus a kérés?

Hány nappal a program előtt lenne jó megkérdezni?

2023. jún. 9. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem mennék el egy vadidegennel egyből sehova.
2023. jún. 9. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Bennem lenne, hogy ez körlevél csak több csajnak. Ha ennyire nem számit az se, hogy ki vagyok, csak az, hogy nő van a képen.

Es amelyik elmegy az lesz a befutó. Azaz mindegy melyik.

Akinek ennyire mem számit a másik ember csak az hogy lány/nő, akinek mindegy, az nem az én szintem.

Én szeretem ha egy pasi válogat is.

2023. jún. 9. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha bármi miatt szóba jöhet akkor akár találkoznék vele. Ha ráérek akkor mindegy mikor kérdi meg.
2023. jún. 9. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem írnék nemet, csak tiltanám.
2023. jún. 9. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy idegen azzal írna rám, hogy találkozzunk, akkor vagy nem is reagálnék vagy tiltanám. Ha szeretnéd, hogy bármi esélyed legyen, ne ezzel indíts, előtte beszélgessetek és ha úgy érzed, hogy már kialakult a szimpátia, akkor hívd el.
2023. jún. 9. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy az 5-ös írta. Inkább ismerkedést kezdeményezz, ne programot vadidegenként. Más lenne, ha már valamilyen módon ismernétek egymást, de teljesen vadidegennel normális nő nem megy el programozni.
2023. jún. 9. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a random srác legalább valahonnan ismerős, akkor talán elmennék, ha szimpi, ha egyáltalán nem ismerem, akkor biztos nem, de lehet beszélgetnék vele, ha szimpatikus a profilja, aztán pár nap után vagy igen vagy nem.
2023. jún. 9. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

csak valahogy a szia szimpatikus vagy van e kedved beszélgetni (nyilván nem szó szerint így megfogalmazva) beszélgetést indítást sem érzem túl erősnek

2023. jún. 9. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi fogott meg benne? (Ha semmi, csak jól néz ki és hátha összejön, engedd el)

Ha vam valami, pl egyező hobbi, akkor azzal kapcsolatban írj rá.

Én instant visszautasítanám, van párom. Ha nem lenne, akkor is, nem ismerkedem neten. Ha ismerem valahonnan távolról, pl egyetem, akkor talán.

2023. jún. 9. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 ha van valami nyilvános a profilján, amihez érdemben hozzá tudsz szólni, az nyilván jobb. De alapvetően, ha szimpatikus vagy neki kép alapján, és nyitott az ismerkedésre, akkor válaszol. Ha nem, akkor a programra hívással se mentél volna többre tbh.
2023. jún. 9. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!