Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Random lányokat leszólítgatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Random lányokat leszólítgatni az utcán/megállóban és randira hívni őket?

Figyelt kérdés

Persze nem mindenkit, aki megtetszik nyilván csak olyat. És ilyen ürügyes randira hívásra gondoltam, hogy kérdezgetni helyeket és ha eligazított az illető, akkor ezért kedvesen meghívnám valamire.

Főleg a lányok válaszára lennék kíváncsi, hogy mennyire működhet ez manapság? Meguntam már, hogy neten lassan halad az ismerkedés meg sokan unatkoznak/trollkodnak csak.. Az éjszakába/bulikban meg sok a komolytalan. Aztán végül néha nem lesz az egészből semmi, pedig a külsőmmel nincs gond, mert régebben hoztam ott már össze randikat/kapcsolatot netről is. De már meguntam a "sz*r@kodást" és szeretnék már jutni is valamire.

2022. márc. 14. 20:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, miként fogadod a visszautasítást.

Tehát ha valaki nem megy bele, akkor nem vágod magadat a földhöz, nem kiabálsz utána nyilvános helyen, nem fogsz mély depresszióba zuhanni a visszautasítás hallatán, stb. Ha ez megvan, akkor nyugodtan. Ha úgy érzed instabil vagy ehhez, akkor hanyagold.

Nekem rossz tapasztalatom, hogy párszor leszólítottak ismerkedés céljából és amikor mondtam, hogy van barátom, akkor teljesen letörtek, mert ilyen kontextusban ez kifogásnak is hathat. Pedig nem volt az, csak nyilván sokan mondják ezt, hogy kíméletesebben tudjanak visszautasítani embereket.

2022. márc. 14. 20:20
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Kérlek ne :)

Az utcán lődörgés helyett inkább csinálj valamit. Lépj be valami közösségbe, önkénteskedj, esetleg menj el egy hobbi tanfolyamra (pl rajzolás).

Barátaid vannak? Menjetek meghirdetett programokra.

Elmondhatatlanul jobb esélyeid lennének mint azzal, ha letámadsz valakit az utcán.

2022. márc. 14. 20:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Akkor vigyorogva fogom magam és megyek a következőhöz :D De igen ez várható, hogy sietek vagy barátom van és elhajtanak, de majd csak valaki igent mond. Persze egy idő után elmegy az ember kedve, de akkor egy kis szünet aztán folyt köv. Balhét semmiképp se csinálnék ezért.
2022. márc. 14. 20:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor vigyorogva fogom magam és megyek a következőhöz"

Húha, ha azt látnám, hogy valaki lekoptat és te utána jössz felém, én messziről kerülnélek. Remélem ezt úgy gondoltad, hogy legalább egy villamosmegállónyira teszed a következő áldozatot.

2022. márc. 14. 20:24
 5/20 A kérdező kommentje:
Jó csak az a gond, hogy meghirdetett programokon egy komplett seregben vannak a csajok feszt, így haverokkal lehetne ott max érvényesülni sehogy máshogy. Tanfolyamozni meg csak azért nem sok kedvem van. Persze vannak barátaim, szóval velük is vannak ilyesmi tervek csak az se megy feltétlen zökkenőmentesen.
2022. márc. 14. 20:26
 6/20 anonim ***** válasza:
19%

Lehet én vagyok amúgy túlságosan femináci, de az utcán csak nőknek állok meg. Férfiaktól (még a legkulturáltabban kinézőktől is) olyan beszólásokat, megaláztatásokat kaptam utcán, hogy olyankor teljesen megbánom, hogy nem a másik nem táborát erősítem, mert akkor tuti nem mertek volna olyant mondani/tenni amilyent. Szóval bocs, de nekem eleve offos, ha egy srác megszólít, legyen bármi is a szándéka. És amiután a barátnőimmel megtárgyaltuk a tapasztalatainkat, ők is egyetértettek abban, hogy csak nőnek szabad megállni az utcán. És kétlem, hogy csak a mi kis 5 fős női baráti körünk gondolkozik így.

Számolj ezzel is.

2022. márc. 14. 20:29
 7/20 A kérdező kommentje:

"Húha, ha azt látnám, hogy valaki lekoptat és te utána jössz felém, én messziről kerülnélek. Remélem ezt úgy gondoltad, hogy legalább egy villamosmegállónyira teszed a következő áldozatot."

XD Persze nem is egyből ott folytatnám arrébb mennék egy utcával/megállóval legalább. De na inkább próbálkozzak mint bánkódjak meg normális stílusban akarom véghez vinni nem alpári módon.

2022. márc. 14. 20:29
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
6, meg tudod védeni magad te is, nemcsak a pasik, csakhát ehhez tenni kène
2022. márc. 14. 20:30
 9/20 A kérdező kommentje:

Valamiért nem küldte el korábbi válaszomat.

Szóval a lényeg, hogy ahol elküldtek nem ott folytatom egyértelműen tovább, hanem odébb egy utcával/megállóval. Meg normális stílusban akarom előadni magam, nem alpári parasztként. Próba-szerencse, max még kinevethetnek, de nem izgat legalább nappal is meg mertem lépni az lesz bennem, nem csak éjszaka merek kezdeményezni.

2022. márc. 14. 20:32
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

8-as:

45 kiló vagyok és 152 centi. Ez nem az a kategória, ami lenyom akárcsak egy 12 éves fiút is.

Persze, tervezek önvédelmi tanfolyamra bejelentkezni, mert van olyan szar a helyzet, hogy szükségnek érzem. De hidd el, a méretem pont az, amit amikor meglátnak idióta kanos állatok, akkor kihasználják a vélt erőfölényt.

2022. márc. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!