Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Totál elegem van már a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál elegem van már a netes ismerkedésből, de élőben meg nem lehet a lányokat csak úgy leszólítgatni, mert azt sem jó nekik, de akkor mégis hol a fenébe lehetne lányokkal ismerkednie egy gátlásos, visszahúzódó srácnak?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha gátlásos vagy és visszahúzódó vagy úgy elég nehéz ismerkedni... próbálj ezen változtatni, minden könnyebb lesz utána hidd el nekem
2012. máj. 28. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem görcsölsz rá ennyire, hogy mindenáron ismerkedni akarsz, pont akkor jön majd egy személy az életedbe, akár szerelem is lehet belőle .... ;) Mikor nem számítasz rá és nem várod... Elhiheted, tapasztalat;) :)
2012. máj. 28. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Haverjaiddal menj szórakozni, hátha kicsit ellazulsz, nem leszel gátlásos, még segítenének is neked az ismerkedésben!
2012. máj. 28. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
Gátlásos és visszahúzódónak nem sok babér akad. Nem azért mert rossz helyen keresgélsz. Ez a típus nem kell senkinek.
2012. máj. 28. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Így van. Úgy menj oda a lányokhoz, hogy csak barátkozni akarsz... Úgy tényleg sokkal könnyebb. De amúgy miért vagy ennyire önbizalomhiányos, ha megkérdezhetem?
2012. máj. 28. 20:00
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Buszon, buszmegállóban, vonaton nagyon jól lehet ismerkedni! A legtöbb csaj kapós rá, főleg ha egyedül van, mert akkor unatkoznak.:P Arra azért vigyázz, hogy ott ne nyomulj nagyon, nehogy megijedjenek. Inkább csak ismerkedj!
2012. máj. 28. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a gondom, hogy nem jön oda a srác, még akkor sem, ha látom, hogy tetszem neki. Igazából ki kell mozdulni, el kell menni barátokkal ide-oda, és próbálkozni. Aki tényleg hozzád való, az nem fog elküldeni.
2012. máj. 28. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:

6!

Jól mondod. Akkor unaloműzésre tökéletes vagy. De amint leszáll a buszról/vonatról integet és lelép.

2012. máj. 28. 20:12
 9/15 A kérdező kommentje:

ma 20:02

odamennék, ha totál egyedül lenne a lány és nem lenne senki más körülöttünk. Már kétszer volt is ilyen lehetőségem, mindkét lánnyal jól elvoltam, egyikkel meg is öleltük egymást, de kiderült van pasija és utan nem is jelentkezett többet, pedig először nem mondta és eléggé hagyta magát nekem, de mindegy.

A másikkal csak dumálgattunk. Mindkét eset késő este történt buszmegállókban.

2012. máj. 28. 20:13
 10/15 A kérdező kommentje:

ma 20:03

Volt ilyen, hogy szemeztem lányokkal, úgy tűnt kölcsönös a vonzalom, de egy tömeggel zsúfolt buszon még inkább gátlásos és félénk vagyok ahhoz, hogy csak úgy odamerjek menni a lányhoz és megszólítsam.

Ez nem egyszerű lányok, bár tudnátok milyen nehéz fiúként kezdeményezni!

Már egy ideje haverokkal utcán random leszólítottunk lányokat az sem sült el sehogy, elvoltunk, de semmi vonzalmat nem láttam a lányok részéről, úgyhogy inkább tovább álltam.

Akikkel meg már szemeztem buszon vagy feltűen bámultak lányok, azokkal meg sosincs szerencsém, nincs olyan körülmény, hogy tudnánk ismerkedni, mert általában akkor midenkki siet a suliba vagy a nagy tömeg bezavar.

Én nem vagyok az nagydumás, beképzelt, egoista típus, hiába tetszettem már lányoknak, nem hiszem, hogy helyes lennék, egy ronda, alacsony srácot látok csak a tükörben.

2012. máj. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!