Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Totál elegem van már a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál elegem van már a netes ismerkedésből, de élőben meg nem lehet a lányokat csak úgy leszólítgatni, mert azt sem jó nekik, de akkor mégis hol a fenébe lehetne lányokkal ismerkednie egy gátlásos, visszahúzódó srácnak?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
először a fejedben kéne változtatni :/ hogy lehet valakinek ennyire rossz az önképe? szedd már magad össze tesó!
2012. máj. 28. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor nem kell leszólítanod senkit és a neten is tömegével jönnek a Nök...
2012. máj. 28. 20:28
 13/15 A kérdező kommentje:

ma 20:28

Akkor mégsem nézhetek ki valami jól, mert engem nem támadnak le a szebbnél szebb lányok.

2012. máj. 28. 20:42
 14/15 A kérdező kommentje:

ma 20:18

Próbálom, de nem megy. A lányok sem rajonganak körbe, így elég nehéz elhinnem, hogy hú de esélyes vagyok a szép lányoknál.

Régebben középsulis koromban még jobban jelezték, ha tetszettem nekik, még tőlem magasabb lányoknak is bejöttem, legalábbis úgy tűnt, mert én akkor is csúnya, törpének láttam magamat és nem mertem kezdeményezni, ahhoz képest már sokat is fejlődtem, de a lényeg nem változott, belül még mindig egy ronda, esélytelen törpének látom magam.

2012. máj. 28. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:

q*rva egyszerű, a gyönyörű nőket tudat alatt rakd a fejedben a ro*nda szó alá, a ro*nda csajokat meg rakd a szép szó alá és ismerkedj, előbb utóbb a két dimenzió összefog mosódni és kifog alakulni egy köztes út, a sok ismerkedés miatt.

Tehát konyhanyelven merj barátkozni és ismerkedni a kövérebb nőkkel is és barátkozz a csinos nőkkel is.

A lényeg a cél ilyenkor az hogy minél több tapasztalat legyen benned, amitől megnő az önbizalmad a lányok felé való ismerkedésben.

Játssz el egy vonatos trükköt, rakj 4 széket le és valami havert, vagy ismerőst ültess oda, vagy barátot, családtagot, aki szép azt berakod a tarsolyodba hogy ő ku*va ronda, aki meg nem annyira szép azt berakod a csinos kategóriába, egyszóval a saját elmédet megerőszakolod.. :)

És kezdj beszélgetni mondjuk kérdezd meg merre tartasz, ha érkezik válasz akkor mond hogy szintén, majd mutatkozz be, ha a csaj nem akar bemutatkozni, akkor mond meg neki hogy mivel a neved nem tudom ezért "kitalálsz valami nevet" és azon szólítod egy idő után mosolyogni fog és megmondja, ha már megmondta akkor már megkérdezheted és mi dolgod van ott ahova mész "név"

Szerintem roppant egyszerű az ismerkedés, a lényege az hogy ne félj miközben beszélsz, gondolj arra mikor megszólítasz egy lányt, hogy egy kibaxot nagy stadionba vagy és mikrofonba beszélsz valakihez és mindenki hallja és benned a sztárt látják, ettől önbizalmad lesz és akár megtudod menteni az egész világot érzés lesz úrrá rajtad, röviden eufória és emiatt növekszik az adrenalin szint is és lágyabb lesz a beszélgetés a lényeg egy szimpatikus lánynál nem szabad rögtön benyögni hogy este várlak, mert bun*kó tah*ónak fog tartani, esetleg mond neki, majd látjuk még egymást Szia! és ezzel űrt okozol neki, hogy miért nem kérte a számom, és keresni fog téged, ha meg nem, jöhet a next one.

Fogd fel egy RPG játéknak az egész ismerkedést, mint ha Fallout 3-aznál. :)))

A világ annyi, amennyit beletöltesz. :)

Minél több emberhez mész oda beszélgetni, annál előbb-utóbb sikert érsz el. Sok sikert! (Tudom hogy 1 évnél régebbi a cikk Én erre az oldalra nem rég regisztráltam szóval lehet koccólni, aki csak bu*ta benyögéseket óhajt írkálni...jaj meg lehet mínuszolni) ritka nagy mar*aság ez a plusszolás meg minuszolás is. xD

Egyáltalán miből gondoljátok hogy aki 99%-ban hasznos választ ad, az nem mond ök¤rséget néha? Én amióta a gyk-t felfedeztem nem is használtam a kezeket, mert semmi értelme sincs...Ha nem tetszik valakinek a megfogalmazása úgy is idézem és válaszolok rá...szóval a minuszolásnak meg a plusszolásnak szerintem semmilyen releváns jelentősége nincs.

gyk-val is televan a **&@&&@&{om hogy mindenre trágár kifejezést ír...

2013. szept. 18. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!