Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma láttam egy fiút leszólítgatni nőket a Deákon, tényleg ez megy ott?
Hozzá kell tegyem, hogy egy 50 kilós szakállas fiú volt, elég béna szerelésben.
De még így is többet tett a boldogulásáért, mint én, aki HATVAN kiló vagyok, igaz legalább nekem már volt nem kevés nőm. Viszont arányaiban a lehetőségekért nekem sokkal többet kellett kínlódni.
Ugyanis én is odamehettem volna nőkhöz élőben, de én inkább az interneten kukáztam, ahol nem sok mindent tudtam előadni a jó oldalamból, mert itthon ülve sebnyalogatás és siránkozás közben is tudtam csetelni, de élőben ez értelemszerűen nem igazán lehetséges.
Mindenesetre elég durva, hogy a nőket a férfiak állandó ostroma kirángatja az egyedüllétből, de ha én férfiként akárcsak egy beszélgetésre vágyom, és már élet-halál kérdése, akkor max a lelkisegély vonalat tudom hivni.
Oh, ilyet én is láttam, csak én a Kálvinon.
Vártam a metrót, csávó 21. századot írunk, odavakkant a nőnek "ne haragudj, nem tudnád megmondani mennyi az idő? Nekem sajnos megállt az órám." Nő előkaparja a telefonját, és válaszol. Utána folytatja, "Kökire hogy jutok el innen?" Nő megint válaszol. Aztán "nem lenne kedved meginni valamit?" Nő erre, "van barátom.". Aztán a csávó arrébb sétál, és a következő jelölthöz megy oda hasonló kérdésekkel, csaj lezárta azzal a beszélgetést "nem szeretnék ismerkedni.". Jön a metró, emberünk leül az ülésre, előveszi a szemüvegét, aminek az egyik szára hiányzik, aztán utána kezébe veszi a telefonját, és elkezdi nyomkodni.
Én meg már egy éve gyűjtöm a bátorságot, hogy egy számomra szimpatikus lányt meg merjek szólítani, akivel már egy ideje együtt vonatozunk. :D
Egyszer láttál ilyet életedben. Erre azt írod, hogy a nőket állandóan ostromolják. Aztán kirángatják a magányból. Mert ilyenkor csak a nőnek lesz párja? A férfinak marad a magány? Akkor sokan biztos ezt enyhítendő ismerkednek tovább több hónap ráncozgatás után is. Sőt, sokan feleség és gyerek mellett is magányos szinglinek érzik magukat.
Ez így sokra magyarázat.
jó hát ez a fajta leszólítás nem tényező
én arra gondolok, ami tényleg az emberi módszer, hogy öszinte az ember, aztán a nő majd eldönti hogy tetszik e a csomag vagy nem
régen is csak igy tudtak ismerkedni
a matejevszky iván (zenész) mondta egy interjúban, hogy 70-es években végigment a köruton egy gitárral és 10 nő megadta a telefonszámát amiből 1 répa....
jó arány.
és ennek ellenére a deák a nők körében nem lett még büdös?
nem szervezett senki mozgalmat h rendőri jelenléttel védjék a nöket az ismerkedést nem a véletlenre hagyó emberektől?
# 1
Én ezeknek az embereknek a bátorságát irigylem.(semmi mást) Odamennek megszólítják őket, és nem tartanak a következményektől. Én meg mindig ha látok egy szimpatikus lányt,akkor nem merek odamenni, mert tartok a következményektől.
Ja a pua meg egy érdekes dolog. 1 könyvet elolvastam tőlük, de bár ne tettem volna, kicsit olyan mintha a nőket tárgyként tekintenék, és nem egyenrangú partnernek.
Ezek a random leszólítgatások szinte biztos kudarcot jelentenek (hacsak nem vagy feltűnően csinos 10/10-es vagy feltűnően nagyon gazdag). Ezt tapasztalatból mondom.
A fő probléma az, hogy akármilyen szimpatikus is vagy nem fogja a több hónapja megismert pasiját dobni teérted, akit kb egy-két perce ismert meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!