Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma láttam egy fiút leszólítgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma láttam egy fiút leszólítgatni nőket a Deákon, tényleg ez megy ott?

Figyelt kérdés

Hozzá kell tegyem, hogy egy 50 kilós szakállas fiú volt, elég béna szerelésben.

De még így is többet tett a boldogulásáért, mint én, aki HATVAN kiló vagyok, igaz legalább nekem már volt nem kevés nőm. Viszont arányaiban a lehetőségekért nekem sokkal többet kellett kínlódni.

Ugyanis én is odamehettem volna nőkhöz élőben, de én inkább az interneten kukáztam, ahol nem sok mindent tudtam előadni a jó oldalamból, mert itthon ülve sebnyalogatás és siránkozás közben is tudtam csetelni, de élőben ez értelemszerűen nem igazán lehetséges.

Mindenesetre elég durva, hogy a nőket a férfiak állandó ostroma kirángatja az egyedüllétből, de ha én férfiként akárcsak egy beszélgetésre vágyom, és már élet-halál kérdése, akkor max a lelkisegély vonalat tudom hivni.

2019. aug. 15. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Oh, ilyet én is láttam, csak én a Kálvinon.

Vártam a metrót, csávó 21. századot írunk, odavakkant a nőnek "ne haragudj, nem tudnád megmondani mennyi az idő? Nekem sajnos megállt az órám." Nő előkaparja a telefonját, és válaszol. Utána folytatja, "Kökire hogy jutok el innen?" Nő megint válaszol. Aztán "nem lenne kedved meginni valamit?" Nő erre, "van barátom.". Aztán a csávó arrébb sétál, és a következő jelölthöz megy oda hasonló kérdésekkel, csaj lezárta azzal a beszélgetést "nem szeretnék ismerkedni.". Jön a metró, emberünk leül az ülésre, előveszi a szemüvegét, aminek az egyik szára hiányzik, aztán utána kezébe veszi a telefonját, és elkezdi nyomkodni.

Én meg már egy éve gyűjtöm a bátorságot, hogy egy számomra szimpatikus lányt meg merjek szólítani, akivel már egy ideje együtt vonatozunk. :D

2019. aug. 15. 21:16
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer láttál ilyet életedben. Erre azt írod, hogy a nőket állandóan ostromolják. Aztán kirángatják a magányból. Mert ilyenkor csak a nőnek lesz párja? A férfinak marad a magány? Akkor sokan biztos ezt enyhítendő ismerkednek tovább több hónap ráncozgatás után is. Sőt, sokan feleség és gyerek mellett is magányos szinglinek érzik magukat.

Ez így sokra magyarázat.

2019. aug. 15. 21:19
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Mire mész vele, ha random nőket szólítgatsz? Szánalmasnak is tűnhet, ha leszólítasz egy nőt, aztán a mellette evőt is. Olyan, mintha mindegy lenne. Olyan , aki igazán tetszene, azzal meg évente 5-tel ha találkozom. (nem csak külsőre, hanem stílusra stb értve.) Nehéz ez mindenhogy, online is.
 4/16 A kérdező kommentje:

jó hát ez a fajta leszólítás nem tényező

én arra gondolok, ami tényleg az emberi módszer, hogy öszinte az ember, aztán a nő majd eldönti hogy tetszik e a csomag vagy nem

5/16 A kérdező kommentje:

régen is csak igy tudtak ismerkedni

a matejevszky iván (zenész) mondta egy interjúban, hogy 70-es években végigment a köruton egy gitárral és 10 nő megadta a telefonszámát amiből 1 répa....

jó arány.

2019. aug. 15. 21:21
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Az összes pua tréner a Deákon küldözgeti oda a tanítványait nőkhöz, ezért nem ritka ott egy leszólítás.
2019. aug. 15. 21:33
 7/16 A kérdező kommentje:

és ennek ellenére a deák a nők körében nem lett még büdös?

nem szervezett senki mozgalmat h rendőri jelenléttel védjék a nöket az ismerkedést nem a véletlenre hagyó emberektől?

2019. aug. 15. 21:38
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

# 1

Én ezeknek az embereknek a bátorságát irigylem.(semmi mást) Odamennek megszólítják őket, és nem tartanak a következményektől. Én meg mindig ha látok egy szimpatikus lányt,akkor nem merek odamenni, mert tartok a következményektől.

Ja a pua meg egy érdekes dolog. 1 könyvet elolvastam tőlük, de bár ne tettem volna, kicsit olyan mintha a nőket tárgyként tekintenék, és nem egyenrangú partnernek.

2019. aug. 15. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Sosem szabad nyílt lapokkal játszani, neten eleve az van, élőben meg ez a gyerek is béna, el kell adni hogy te egyedül is meg vagy nő nélkül, stabil lábakon állsz, max ha nagyon akarja a csaj, akkor lehet a párod és örüljön neki kb. Így ha nem is tetszel neki, akkor sincs visszautasítás miatti égés, úgy is érzed ha tetszel neki és lehet próbálkozni. Érzelem kimutatása gyengeség jele, ha tetszenél is neki, de hirtelen le rohanod el küld a francba 90%.
2019. aug. 15. 21:45
 10/16 anonim ***** válasza:
29%

Ezek a random leszólítgatások szinte biztos kudarcot jelentenek (hacsak nem vagy feltűnően csinos 10/10-es vagy feltűnően nagyon gazdag). Ezt tapasztalatból mondom.

A fő probléma az, hogy akármilyen szimpatikus is vagy nem fogja a több hónapja megismert pasiját dobni teérted, akit kb egy-két perce ismert meg.

2019. aug. 15. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!