Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma láttam egy fiút leszólítgatni nőket a Deákon, tényleg ez megy ott?
Hozzá kell tegyem, hogy egy 50 kilós szakállas fiú volt, elég béna szerelésben.
De még így is többet tett a boldogulásáért, mint én, aki HATVAN kiló vagyok, igaz legalább nekem már volt nem kevés nőm. Viszont arányaiban a lehetőségekért nekem sokkal többet kellett kínlódni.
Ugyanis én is odamehettem volna nőkhöz élőben, de én inkább az interneten kukáztam, ahol nem sok mindent tudtam előadni a jó oldalamból, mert itthon ülve sebnyalogatás és siránkozás közben is tudtam csetelni, de élőben ez értelemszerűen nem igazán lehetséges.
Mindenesetre elég durva, hogy a nőket a férfiak állandó ostroma kirángatja az egyedüllétből, de ha én férfiként akárcsak egy beszélgetésre vágyom, és már élet-halál kérdése, akkor max a lelkisegély vonalat tudom hivni.
Miért mászkálsz mérleggel a kezedben és méred le azt a srácot aki nőket szólit le a deákon?
Miből gondolod h a súlyod számit a nőknél?
Miért gondolod h a súlyodat összekell hasonlitani az övével és ebből fix következtetést kell levonni h mekkora esélyetek van a nőknél?
Miért vagy ennyire ostoba?
Gondolom az a 10 no a mobilszamat adta meg a 70-es evekben :D
A 70-es evekben egy ikervonalra is jo 10 evet vartal....
Ne már basszus, a Deákra meg a Kálvinra szoktam kijárni boltba, kajáért stb-ért munkából, nem hiányoznak a flúgosok. Így is elég a Krisnásokat kerülgetni... :DDDD
Amúgy miért is lenne pozitív, ha magányosnak érzed magad, hogy valami futóbolond megkefélne? o.O
huhhhh
én nem tudom hogy a buliban leszólítás miért elfogadott miközben ezzel kapcsolatban is már a legtöbben azt mondják, hogy nem alkalmas ismerkedésre
tudom, hogy az ismerősi körben kell ajánlgatni egymásnak az embereket, de lassan ez visszavezet a kényeszerházasságra, ahol nincs valódi választásod.
Én tudok mit adni egy kapcsolatba, velüem nem azért álltak össze nők, mert a sármosságomat kihasználva manipulálom őket érzelmileg. (mivel nem is vagyok sármos)
Attól még szerintem működhet, hogy elhivni valakit randira az utcán.
Persze akik nem sok mindent tudnak letenni az asztalra egy kapcsolatban, azoknak biztosan nehéz lehet. És megértem, ha creepynek vannak titulálva.
hát gondolom annyira gáz volt a fiu, hogy egy nő sem akarta lejáratni magát az ismerősi köre előtt, hogy iylen fiuval bármilyen szinten érintkezett....
ha meg jóképüröl van szó, akkor nyilván benne van a dologban, és akkor meg azért nincsen pampogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!