Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Random lányokat leszólítgatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Random lányokat leszólítgatni az utcán/megállóban és randira hívni őket?

Figyelt kérdés

Persze nem mindenkit, aki megtetszik nyilván csak olyat. És ilyen ürügyes randira hívásra gondoltam, hogy kérdezgetni helyeket és ha eligazított az illető, akkor ezért kedvesen meghívnám valamire.

Főleg a lányok válaszára lennék kíváncsi, hogy mennyire működhet ez manapság? Meguntam már, hogy neten lassan halad az ismerkedés meg sokan unatkoznak/trollkodnak csak.. Az éjszakába/bulikban meg sok a komolytalan. Aztán végül néha nem lesz az egészből semmi, pedig a külsőmmel nincs gond, mert régebben hoztam ott már össze randikat/kapcsolatot netről is. De már meguntam a "sz*r@kodást" és szeretnék már jutni is valamire.

2022. márc. 14. 20:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Én egyszer megtéptem egy ilyen gyereket mint te, mikor épp odament a feleségemhez mikor 10méterre voltam. Nem ajánlom
2022. márc. 14. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem éri meg, mert hamarabb megjelenik a yard, vagy a nő pasija, aki épp aktuális pasi csak neki.
2022. márc. 14. 20:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Mind1 régi időkben működött, akkor van egy kis esély rá most is. Meg lehet erre is haverokat beszervezni és felváltva szólítgatni. Aztán, ha gikszer van lesz erősítés.
2022. márc. 14. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
Az persze. Kerülj csak szembe velem ;) nincs az a havermennyiség ami megvéd
2022. márc. 14. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Megpróbálhatod, még akár be is jöhet.
2022. márc. 14. 22:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre senki se volt kíváncsi. Az a csávó meg nem tudhatta, hogy foglalt a megszólított személy.. Meg, ha van egy kis esze az embernek nappal hamarabb leszűri a dolgokat. Van nekem emberismeretem azért eléggé, persze én is tévedhetek. De ennyi erővel az éjszakai ismerkedésben is lehet ilyen, főleg a tánctéren a félhomályban, mondván hogy a csaj egyedül van látszólag a barátja meg elment a pulthoz italt kérni. Ott hamarabb péppé verik egy ilyen mutatványért a másikat mint nappal az utcán. Szóval hidegen hagy, amúgy is egyedülálló csajokat akarok megismerni nem kapcsolatban lévőket. Egy útbaigazításért meg nem fog egyből nekem esni a fél utca...
2022. márc. 14. 22:10
 17/20 A kérdező kommentje:
15-os válaszolónak meg köszönöm a biztatást.
2022. márc. 14. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy probat meger de csak olyannal tedd ahol nyilvanvaloan erzekelheto a metakommunikacios jelzeseibol hogy van vonzodas az o reszerol is.
2022. márc. 14. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

Jofej vagy es elette valo! Amit Ts csinalsz,az lenne az alap. Szoval probalkozz csak! Biztos,h lesznek ra vevo nok!!

N

2022. márc. 15. 02:56
 20/20 anonim ***** válasza:
30%
10, nem jelent semmit a méret se, meg a súly se, elvileg öklöd ugyanúgy van neked is, plusz képzeld el, a nagydarab állatok testén is pont ugyanúgy ott vannak a sèrülèkeny pontok.
2022. márc. 15. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!