Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek komolyan vesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan vesz vagy nem? Szóval van egy fiú akivel egy random helyen megismerkedtem már 2x vagy 3x összetalálkoztunk random ugyanazon a helyen végül nála aludtam aztán most szilveszteri házibuliba hívott el is mentem oda...

Figyelt kérdés
Szval am már 1x lefeküdtünk meg most szilveszterkor is de olyan mintha akarna valamit tőlem megtudtam másfél éve volt kapcsolatja tartjuk amúgy a kapcsolatot mert egyébként ír messengeren aztán most hétvégén elvileg itt fog nálam aludni félek nem fog komolyan venni tehát az a kérdésem szerintetek komolyan fog venni vagy nem? :(
2023. jan. 4. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Most őszintén erre milyen választ vársz? Lehet komolyan vesz, lehet, hoggy nem. Ha neked bejön a srác és mondjuk el tudnál képzelni vele kapcsolatot, akkor beszéld meg vele.
2023. jan. 4. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis bohoctol mint a srac semmit nem akarnek a helyedben. Eretlen kis gyerek még!
2023. jan. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!