Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a fel állásról amikor apuka és a fia ugyanazon nőt tekinti a párjának?
Apuka és a felnőtt 28 éves fia együtt élnek az apa házában és a fia társa az egyben apának is a társa. És mindenki tud erről. És a nő ugyan úgy lefekszik az apával mint a fiával, csak egyszerre nem.
Nem romákról van szó, hanem egy egyébként jól szitualt, jó körülmények között élő, tanult emberekről.
6
Köszönöm szépen a tudálékos kioktatást Alabama földjéről. Végignéztem már pár műtétet és éreztem már a kezemben más beleinek perisztaltikáját, azok nem hatottak meg annyira, mint az emberek, akik a saját anyjuk és lányuk is megbasznák. De kinek mi, van, aki a hullákat is elvinné egy körre, nyugodtan kimondhatod, hogy gyenge a gyomrom, mert nem vagyok nekrofil.
a kérdezőnek és nyolcnak: mi ért írj átok külö n aszava kat, egy telje sen ér the tetlen so rren d szeri nt?
#7: miért nyitottátok fel a beteget bélrenyheség miatt? székrekedéssel nem operálnak meg senkit (remélhetőleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!