Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A testvérem esküvője lesz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testvérem esküvője lesz. Elhívnátok a srácot akivel ismerkedtek?

Figyelt kérdés

A testvérem úgy számolt alapból, hogy lehet, hogy párral érkezem, mondták, hogyha lenne valaki nyugodtan jöjjön velem.

Úgy alakult, hogy pont összesimerkedtem kb.1 hónapja egy férfivel akivel egész komollyá kezd fordulni a dolog, bár még nem mondtuk ki, hogy egy párt alkotnánk. (Rajta kívül 1 férfi volt akit bemutattam a családnak, tehát nálam ez tényleg sokat jelent és 4 éve történt utoljára az előző és egyetlen exemnél.) Arra gondoltam elhívnám, hogy bulizzunk egy jót este, kicsit megismerje a családot stb. Szerintetek jó ötlet? Esküvő+lakodalomról lenne szó

aug. 11. 23:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem!
aug. 11. 23:58
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Kérdezd meg van-e kedve. Ha van akkor simán.
aug. 12. 00:06
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Túl fiatal a kapcsolat.
aug. 12. 00:10
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
aug. 12. 00:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mi nem tudjuk megmondani, TE tudod hogy tart-e már ott a kapcsolat.

Mi a férjemmel 6 évvel ezelőtt 2 héttel a megismerkedésünk után összeköltöztünk, szóval Őt akkor simán vittem volna de volt olyan párom akit pl 3 hónap után sem.

aug. 12. 04:50
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

Más szemszögből válaszolok. Nekem nemrég volt az esküvőm, és a barátnőm hozta az akkori barátját. Már annyira akkor sem örültem ennek, mert elég rossz volt a kapcsolatuk és várható volt, hogy szakítanak. Azóta így is lett, csúnya módon szakítottak, a csávó undorítóan viselkedett a barátnőmmel. Na most viszont ott van az esküvői fotók nagyján. Persze ilyen alapon bármelyik rokonnal is történhetett volna azóta egy csúnya válás, de ti még lényegében nem is vagytok kapcsolatban, igazán nem is ismered még a férfit.

De ahogy fentebb is írták, ezt neked kell érezni, az alapján, hogy eddig milyen tapasztalataid voltak róla.

aug. 12. 06:04
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Ez nem szimpla buli, ami minden hétvégén van, hanem egy jelentős CSALÁDI esemény, ahol rokonok és közeli barátok vannak jelen. Nem azért van, hogy te "bulizz egyet", hanem hogy az ifjú párt ünnepelje a két család és a barátok. Mit mondanál, ha bemutatod? Ő X, nem a párom, próbálgatjuk egymást egy hónapja, de még kapcsolatban nem vagyunk... Érted... tényleg az egész famíliád elé akarod már most vinni? Aztán ha mégsem jön össze, ott vigyorok majd az összes képen.
aug. 12. 06:20
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Semmi keresnivalója ott.
aug. 12. 10:35
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
7-tel abszolut egyetértek, nem. Amúgy sosem értettem, hogy esküvőre mért is kellene, főleg pár hónap után mindenkinek vinni az épp aktuális barátot/barátnőt? Ez nem egy sima összejövetel, ez egy családi esemény. Nálunk rokonságban volt is ebből veszekedés, mikor a tizen-huszonéves unokatesók hozni akarták mindannyian a párjaikat. Miért ne alapon, mert hát együtt vannak. Ja, pár hónapja. Bocs az őszinteségért, de semmi keresni valója ott, még nem tartozik a családhoz, ő is kerülhet kellemetlen helyzetbe ezáltal, hisz nem ismer senkit, csak téged. Tudom, lehet ismerkedni meg beszélgetni, de ez nem ismerkedési est, ez a nap a testvéredé. Azt, hogy hozd nyugodtan a párod, inkább udvariasságból szokták mondani, mert gondolj csak bele, ha mindenki hozná a jelenlegi párját, az nagy rokonság esetén akár plussz 20 fő, na most én mért is fizessek ennyi ismeretlen embernek, hogy bulizzon az én esküvőmön? Ha már egy tényleg látszólag stabil kapcsolatban lennétek, kb. 1 éve és mindenki ismerné, az más, de ti még ismerkedési fázisban vagytok. Szóval nem. Ha engem hívnának el így esküvőre, én nem mennék. Nem is illik, de igazán nem tudnám magam jól érezni, nem tartozom a családhoz.
aug. 12. 10:45
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek, nekünk most lesz esküvőnk és mi sem engedünk ilyen pár hónapos kapcsolatokat jönni.
aug. 12. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!