Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvérem esküvője lesz. Elhívnátok a srácot akivel ismerkedtek?
A testvérem úgy számolt alapból, hogy lehet, hogy párral érkezem, mondták, hogyha lenne valaki nyugodtan jöjjön velem.
Úgy alakult, hogy pont összesimerkedtem kb.1 hónapja egy férfivel akivel egész komollyá kezd fordulni a dolog, bár még nem mondtuk ki, hogy egy párt alkotnánk. (Rajta kívül 1 férfi volt akit bemutattam a családnak, tehát nálam ez tényleg sokat jelent és 4 éve történt utoljára az előző és egyetlen exemnél.) Arra gondoltam elhívnám, hogy bulizzunk egy jót este, kicsit megismerje a családot stb. Szerintetek jó ötlet? Esküvő+lakodalomról lenne szó
Ezt mi nem tudjuk megmondani, TE tudod hogy tart-e már ott a kapcsolat.
Mi a férjemmel 6 évvel ezelőtt 2 héttel a megismerkedésünk után összeköltöztünk, szóval Őt akkor simán vittem volna de volt olyan párom akit pl 3 hónap után sem.
Más szemszögből válaszolok. Nekem nemrég volt az esküvőm, és a barátnőm hozta az akkori barátját. Már annyira akkor sem örültem ennek, mert elég rossz volt a kapcsolatuk és várható volt, hogy szakítanak. Azóta így is lett, csúnya módon szakítottak, a csávó undorítóan viselkedett a barátnőmmel. Na most viszont ott van az esküvői fotók nagyján. Persze ilyen alapon bármelyik rokonnal is történhetett volna azóta egy csúnya válás, de ti még lényegében nem is vagytok kapcsolatban, igazán nem is ismered még a férfit.
De ahogy fentebb is írták, ezt neked kell érezni, az alapján, hogy eddig milyen tapasztalataid voltak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!