Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvérem esküvője lesz. Elhívnátok a srácot akivel ismerkedtek?
A testvérem úgy számolt alapból, hogy lehet, hogy párral érkezem, mondták, hogyha lenne valaki nyugodtan jöjjön velem.
Úgy alakult, hogy pont összesimerkedtem kb.1 hónapja egy férfivel akivel egész komollyá kezd fordulni a dolog, bár még nem mondtuk ki, hogy egy párt alkotnánk. (Rajta kívül 1 férfi volt akit bemutattam a családnak, tehát nálam ez tényleg sokat jelent és 4 éve történt utoljára az előző és egyetlen exemnél.) Arra gondoltam elhívnám, hogy bulizzunk egy jót este, kicsit megismerje a családot stb. Szerintetek jó ötlet? Esküvő+lakodalomról lenne szó
Én nem hívnám el.
Ha elhívod, kifizeted a "részét"?
Nem értem, hogy lehet ilyen karót nyelt itt a többség.
Mi az, hogy kifizeti-e a pasi részét? A nővére eleve számol azzal, hogy a kérdező akár párral is jöhet. Az meg, hogy jaj, ott lesz a fényképeken, nem tudom, ti az esküvői képeiteket nézegetitek naphosszat?
Akkor inkább unatkozzon ott, legyen ő az ügyeletes szingli, mert csak?
Komolyan, ennyi míszp...csát még nem láttam, mint itt a válaszolók, lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!